Vizitator Osama Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 sunt un extrem de incepator intr-ale electronicii, si vreau sa-mi fac o pereche de boxe. sper sa-mi iasa, fiind primele mele boxe ...insa alta este problema:am o statie foarte veche pe lampi, facuta de electronica industriala, stricata, reparata de nenumarate ori la viata ei ... (mi-a adus-o tata cam de un an, de la servici)cum pot afla cati wati scoate? nu de alta, dar sa stiu ce difuzoare imi iau ...spuneti-mi ce anume sa masor, cum sa masor, sau ce pot sa fac sa vad cati wati scoate ...multumesc Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 ca sa-ti faci o idee cat de cat poti sa masori tensiunea in curent alternativ(Vac) medie pe iesire boxa la amp in functionare.parca P=U*U/Z [W rms] , Z=4 sau 8 ohm parca asa era metoda cea mai simpla . corectati ca nu le am cu electronicaparca mai exact se punea o rezistenta de ~50W (sau cat banuiesti ca are ampul) in loc de difuzor (boxa) si faci masuratoarea... Link spre comentariu
Vizitator Osama Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 am masurat intocmai cum mi s-a spus mai sus, si se pare ca statia are aproximativ 30W, exact cum scrie pe ea. Link spre comentariu
Vizitator Osama Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 am postat dublu din greseala, va rog stergeti postul acesta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum