Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum aflu cati Wati scoate statia mea pe lampi?

Vizitator Osama

Postări Recomandate

Vizitator Osama

sunt un extrem de incepator intr-ale electronicii, si vreau sa-mi fac o pereche de boxe. sper sa-mi iasa, fiind primele mele boxe ...insa alta este problema:am o statie foarte veche pe lampi, facuta de electronica industriala, stricata, reparata de nenumarate ori la viata ei ... (mi-a adus-o tata cam de un an, de la servici)cum pot afla cati wati scoate? nu de alta, dar sa stiu ce difuzoare imi iau ...spuneti-mi ce anume sa masor, cum sa masor, sau ce pot sa fac sa vad cati wati scoate ...multumesc :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cos22tm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ca sa-ti faci o idee cat de cat poti sa masori tensiunea in curent alternativ(Vac) medie pe iesire boxa la amp in functionare.parca P=U*U/Z [W rms] , Z=4 sau 8 ohm parca asa era metoda cea mai simpla . corectati ca nu le am cu electronicaparca mai exact se punea o rezistenta de ~50W (sau cat banuiesti ca are ampul) in loc de difuzor (boxa) si faci masuratoarea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări