Vizitator obitzu Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 salut,am si io o intrebare:unde as putea sa gasesc si eu niste "aparatura de laborato/service" gen generatoare,osciloscoape.etcsi cam cat mar costa? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Aproape toate firmele care comercializeaza componente electronice pe internet, au in oferta lor aparate de masura si osciloscoape. In privinta generatoarelor de semnal nu am vazut oferte, dar sint destul de simplu de realizat pentru un electronist cu experienta medie . Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 sper c? e?ti gros la pung?... un osciloscop cam de kko are scoruri de pe la 600 de lei în sus. unul sh e ceva mai ieftin... dar nu prea ai parte de garan?ie, etc...cele de calitate... nu-?i mai spun, c? nu mai dormi la noapte. generatoarele de semnal, cam la fel...iar aparatele de m?sur? "universale" de calitate nici ele nu-s cine ?tie ce ieftine!!! Link spre comentariu
CATA2003 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 cu 4000 Euro poti incepe la nivel mediu .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum