Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 scriu pentru google acum cine va mai fi in situatia data sa dea peste forumul asta! deci amplificatorul este vorba de un tda7560 sau tda 7384 4/80w/2ohm 4/45=max50/4ohm deci ieshirea la player pina la urma este din partea dreapta cele doua ieshiri ( in schema 2 ieshiri sus) ieshirea la acumulator sunt ultimili pinuri de sus si de jos din cele 13 (in schema). Daca numaram de la - primele 4 ieshiri sunt pentru difuzoare 2 cite 2 apoi merg 3 ieshiri care nu trebuiesc folosite (eu credeam ca acelea sunt ieshirea la player shi mam chinuit o zi casa-mi dau seama ca nus ele!!apoi iar 4 ieshiri pentru difuzoare 2 cite 2 sucese la toti multumesc lui ronyku care ma ajutat enorm (ceilalti spuneau ca-i ushor dar siguri nu m-au putu ajuta rushine ) eu sunt multumesc suna superb cund o sal finalizez o sai pun radiator si ventilator fac poze si pun si voua aici Shi la scooter cind il instalez tot fac poze ... a fost Cristian Moldova Chisinau !!! am avut o experienta buna cu amplificatorul asta sper ca am fost explicit si toti ma vor intelege . Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 a fost Cristian Moldova Chisinau ! sper ca am fost explicit si toti ma vor intelege .'Sper sa nu te inteleaga nimeni , la cite prostii ai debitat mai sus ! Orice cunoaste putina electronica si se uita la schema unui amplificator cu circuitul integrat TDA7560, isi da seama ca are 4 canale separate de amplificare, care au fiecare cite o intrare si cite o iesire ! Poti sa conectezi intrarile cum vrei tu : separat (vei avea 4 canale independente), doua cite doua (vei avea cite doua amplificatoare pe fiecare canal) sau toate impreuna (asa obtii un amplificator monofonic cu 4 iesiri). Cind folosesti fiecare canal separat, daca aplici semnal la intrarea 1, vei obtine semnalul amplificat la iesirea 1, daca aplici semnal la intrarea 2 il vei obtine amplificat la iesirea 2, s.a.m.d. Pentru ca amplificatorul sa functioneze, trebuie aplicata tensiunea de alimentare la conectorii ST-BY si MUTE. Daca esti din Chisinau Moldova, trebuia sa-ti dai seama, citind hirtiuta care insoteste kit-ul : sus scrie clar "Kvadro UNC" - adica e un amplificator quadrofonic, deci cu 4 canale independente, si tot foarte clar e precizat unde e "VHOD" = intrare si "VIHOD" = iesire si nu sint toate "ieshiri" asa cum ai precizat mai sus. Daca esti un incepator si vrei sa inveti , este un exercitiu util si e bine sa retii ca daca vrei sa folosesti canalele 1 si 3 , trebuie neaparat sa aplici semnal la bornele alea la care tu sustii ca nu trebuiesc folosite...semnalul il vei avea amplificat in difuzoarele notate cu 1 si 3 pe schema ! Link spre comentariu
Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 a fost Cristian Moldova Chisinau ! sper ca am fost explicit si toti ma vor intelege .'Sper sa nu te inteleaga nimeni , la cite prostii ai debitat mai sus ! Orice cunoaste putina electronica si se uita la schema unui amplificator cu circuitul integrat TDA7560, isi da seama ca are 4 canale separate de amplificare, care au fiecare cite o intrare si cite o iesire ! Poti sa conectezi intrarile cum vrei tu : separat (vei avea 4 canale independente), doua cite doua (vei avea cite doua amplificatoare pe fiecare canal) sau toate impreuna (asa obtii un amplificator monofonic cu 4 iesiri). Cind folosesti fiecare canal separat, daca aplici semnal la intrarea 1, vei obtine semnalul amplificat la iesirea 1, daca aplici semnal la intrarea 2 il vei obtine amplificat la iesirea 2, s.a.m.d. Pentru ca amplificatorul sa functioneze, trebuie aplicata tensiunea de alimentare la conectorii ST-BY si MUTE. Daca esti din Chisinau Moldova, trebuia sa-ti dai seama, citind hirtiuta care insoteste kit-ul : sus scrie clar "Kvadro UNC" - adica e un amplificator quadrofonic, deci cu 4 canale independente, si tot foarte clar e precizat unde e "VHOD" = intrare si "VIHOD" = iesire si nu sint toate "ieshiri" asa cum ai precizat mai sus. Daca esti un incepator si vrei sa inveti , este un exercitiu util si e bine sa retii ca daca vrei sa folosesti canalele 1 si 3 , trebuie neaparat sa aplici semnal la bornele alea la care tu sustii ca nu trebuiesc folosite...semnalul il vei avea amplificat in difuzoarele notate cu 1 si 3 pe schema ! eu am scris ceea ce este am incercat in toate modurile sa conectez la cei 3 pini dar nu a mers , am scris cum am facut sa miarga (solutia verificata) si ceea ce ai scris mai sus nu e nimic deosebit dar pentruu un incepator este dificil !!! am scris pentru incepatori ca si mine daca eu gaseam un topic la fel sigur ma descurcam. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Daca ai introdus semnal la intrarile 1 si 3 , dar la iesirile 1 si 3 nu ai auzit nimic (bineinteles cu difuzoarele conectate acolo !) , inseamna ca circuitul integrat este defect pe cele doua canale. Link spre comentariu
Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 am o intrebare ce se intimpla daca unesc 2 kanale la un difuzor ?? Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Foarte probabil sa distrugi integratul. Link spre comentariu
Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Foarte probabil sa distrugi integratul. multumesc Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Daca vrei sa folosesti 2 iesiri la un singur difuzor, folosesti un difuzor cu 2 bobine si fiecare bobina o legi la un canal al amplificatorului. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 P?i da, dar acele 2 canale trebuie legate împreun? intr?rile, altfel se mi?c? aiurea diful. Link spre comentariu
Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 P?i da, dar acele 2 canale trebuie legate împreun? intr?rile, altfel se mi?c? aiurea diful.ddeci reyulta ca pot uni 2 canale la un singur difuyor? si va fi mai puternic? Link spre comentariu
Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 si apropo am facut sa mearga amplificatorul lsi sa lucreye toate ieshirile dar e mono cum sa fac stereo ??? acush deseny pe schema cum am facut ... Link spre comentariu
Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 http://i34.tinypic.com/of27ut.jpg Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Punctul negru e masa iar punctele rosii sint bornele unde se aplica semnal (este linie de semnal si nu "plus"). Ca sa ai amplificator stereo legi "punctele rosii" de la intrarile 4 si 3 impreuna si vei auzi semnalul de la ele amplificat in difuzoarele 4 si 3 iar "puctele rosii" de la intrarile 1 si 2 le legi impreuna si vei auzi in difuzoarele 1 si 2. Daca mai folosesti cablul ala ce l-ai aratat la pagina 2, la intrarile 1 si 2 legi firul verde , iar la intrarile 3 si 4 pe cel rosu ; ecranul il vei lega la masa ("punctul negru"). Link spre comentariu
Vizitator cris123456 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 mai am un jack cu 3 ishiri care lam unit asha http://i38.tinypic.com/166aely.jpg asha este stereo __?? asha 2 ieshiri nu cinta aproape de loc si nu cinta asha tare ! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 S-a tot spus ceea ce trebuie sa faci ! S-a tot repetat repetarea repetarii ... este greu sa intelegi daca nu ai un minim de cunostiinte . Ai bunavointa si reciteste postarile anterioare - asa vei intelege pina la urma ce este de facut ! Mai clar decit cele spuse mai sus nu se poate. A fost explicat pe "puncte" si "culori" , capete de fire ... Link spre comentariu
Postări Recomandate