Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut am o schema simpla e gata dar am nevoie de putin ajuto

Vizitator cris123456

Postări Recomandate

Vizitator cris123456

In partea stinga a atasamentului tau, este desenul fetei plantate a cablajului. Fa-i o poza mai clara si posteaz-o . Acolo trebuie sa scrie ce se leaga la conectori.

:rade: Nu pozele cu cablajul ! Ti-am spus ce sa postezi (acolo e scris ce si unde se conecteaza).
am postat
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

9

• ronyku

7

• djlove

3

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Dupa a treia postare pe tinypic , rezulta:- pe latura de jos ai - in stinga semnal, in dreapta masa intrare canal 2- pe latura de sus - in stinga semnal, in dreapta masa intrare canal 4- pe latura din dreapta ai 13 puncte de conectare : de sus in jos: 1 - alimentare + 2,3 - difuzor canal 4 4,5 - difuzor canal 3 6 - intrare canal 3 7 - masa intrare canal 1, 3 8 - intrare canal 1 9,10 - difuzor canal 1 11,12 - difuzor canal 2 13 - masa de la alimentare

Link spre comentariu
Vizitator cris123456

La ce sursa de semnal doriti sa conectati acest tip de final ?

deci la un acumulator de scooter si la un player portabil am rezolvat tot inafara de ieshirea la player nu stiu cum sa conectez firele aveti messenger?
Link spre comentariu

de la jack iese un semnal stereo, adica pe doua canale - doua semnalefirele neizolate se leaga impreuna la masa de semnal a finalului la S-GNDiar cel roz si cel verde se leaga la cate o intrare de semnal ( IN 1, IN2)si (in3, in4) ca in schema de mai susinca ceva din datele tehnice ale acestui final reiese ca trebie alimentat la o tensiune de 18Valimentat de la bateria unui scuter nu cred ca va functiona prea bine cu o tensiune de 14 V si un curent de 7 Amperi dupa cum am eu inpresia ca este bateria nu-l pre vad funtionand prea bine

Link spre comentariu
Vizitator cris123456

de la jack iese un semnal stereo, adica pe doua canale - doua semnalefirele neizolate se leaga impreuna la masa de semnal a finalului la S-GNDiar cel roz si cel verde se leaga la cate o intrare de semnal ( IN 1, IN2)si (in3, in4) ca in schema de mai sus

nu merge am gasit o mufa cu 2 fire leam unit in cel din mijlok minus si plus in una din parti se aude dar incet shi bizie tare
Link spre comentariu
Vizitator cris123456

am rezolvat problema si multumesc la toti in special lui ronyku rog administratia sa ia asta in consideratie el ma ajutat foarte mult!!!!!!!! a pierdut jumatate de noapte cu mine !!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări