Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut am o schema simpla e gata dar am nevoie de putin ajuto

Vizitator cris123456

Postări Recomandate

Vizitator cris123456

salut am o schema simpla e gata dar am nevoie de putin ajutor URGENT va rog cei care sunt online sa ma ajute !!! :cry: deci schema este foarte simpla si ushor de confectionat pentru puterea pe care o da ... are patru ieshiri cite 80w 2ohm si 45w 4ohm am o problema nustiu cum si unde sa conectez firele

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

9

• ronyku

7

• djlove

3

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Vizitator cris123456

In primul rand ,poza cu descrierea conectorilor e prea mica si nu se intelege mare lucru , iar in al 2-lea rand ai putea sa ne spui si noua ce integrat folosesti si eventual o poza cu cablajul.

in primul rind iti multumesc mult ca te interesezi si ai tendintsa de a ma ajuta fiindca trebuie sa rezolv problema urgent daca ai skype ori messenger poti sa mil dai te rog pentru ca sati trimit poze cum vrei si sa ma ajuti sa rezolv problema cit mai repede
Link spre comentariu

In partea stinga a atasamentului tau, este desenul fetei plantate a cablajului. Fa-i o poza mai clara si posteaz-o . Acolo trebuie sa scrie ce se leaga la conectori.

:rade: Nu pozele cu cablajul ! Ti-am spus ce sa postezi (acolo e scris ce si unde se conecteaza).
Link spre comentariu
Vizitator cris123456

deci am rezolvat toate problemele park tot lucreaza cind unesc bizie difuzorul deacum e bine !! pina acum nu o facea am doar ultima problema cu ieshire la player nu inteleg sunt trei ieshiri la mine firul de la player este taiat de la niste difuzoare acolo e asha un fr roz izolat linga el un fir ne izolat si tot izolat (daca ma intelegeti) si inca unnul verde aceeashi poveste acush incerc sa fac o poza va roga sa ma ajutatsi acum...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări