Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf pentru stk4048

Postări Recomandate

am bobinat secundaru la traf ca sa-mi iasa 50 volti intre

capetele la litza iar intre punte si fiecare capat de lita jumatate

deci 25 de volti. intrebarea mea e: ar trebui sa fie 50 de volti

intre punte si fiecare capat, deci in total 100v pe capete inainte de redresare pentru kitul stk4048?

nu se incalzeste deloc desi merge foarte bine, poate cam incet pentru 150W , ramane rece oricat as folosi ampu, si nu am nici radiator pe el, ma gandesc ca ori voltii nu-s de ajuns ori amperii..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

intrebarea mea e: ar trebui sa fie 50 de volti

intre punte si fiecare capat, deci in total 100v pe capete inainte de redresare pentru kitul stk4048?

DA
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

nu se incalzeste deloc desi merge foarte bine, poate cam incet pentru 150W , ramane rece oricat as folosi ampu, si nu am nici radiator pe el, ma gandesc ca ori voltii nu-s de ajuns ori amperii..

Tu te plangi ca nu ti se incalzeste STK-ul care e pus fara radiator?Parerea mea e ca daca iti scoate si 70 W si nu face probleme legate de temperatura, e tocmai bun pentru casa. Nici nu vreau sa imi amintesc cate STK-uri am ars eu. Ce-i drept de putere mai mica (50W RMS). Tind totusi sa cred ca sursa de unde iau eu STK-uri, nu are piese autentice. Tu de unde ai luat STK-ul?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări