Vizitator switch Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Buna,Vreau sa ii daruiesc nepotului meu de 13, care este pasionat de electronica si de montat diverse, un kit pentru a-si construi singur un radio. Stie cineva unde pot gasi asa ceva?Multumesc anticipat Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Cauta cu google, sunt destul magazine online care vand kituri nemontate. Nu pot da adresa aici deoarece se considera reclama. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Cauta cu google, sunt destul magazine online care vand kituri nemontate. Nu pot da adresa aici deoarece se considera reclama.Si eu am cautat cu Google... dar in afara de link-uri straine, nu mi-a dat nimic. Va rog un mp cu link-uri din RO. Multumesc anticipat.Asa pentru delectare, un link catre un kit radio inaccesibil de la noi:http://www.makershed.com/ProductDetails ... =TechSpecsCu bine! Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 vezi ZSM-65 Set bricolaj, receptor stereo FM http://www.tme.eu/ro/katalog/index.phtm ... e%3D2%2C20 in Bucuresti exista cel putin o firma care aduce marfa de la ei, au mai fost discutii pe forum (cu sigurante sunt mai multe) Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 ...incepe sa-mi fie dor de kit-urile sovietice de radioreceptoare cu tranzistoare (cu germaniu !), care le-am asamblat cu treizeci de ani in urma ; aveau si carcasa, iar dupa ce terminai de asamblat , totul arata ca un aparat realizat industrial. Mai intii "Elektron-M" apoi "Zviezdocika" si in cele din urma "Iunosti" (acesta in 2 variante). Pacat ca toate kit-urile de acum se prezinta doar cu cablaj, fara a avea si carcasa. Link spre comentariu
Vizitator switch Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Multumesc mult pentru sugestii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum