Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eu care nu stiu

Vizitator danut90

Postări Recomandate

Vizitator danut90

salut :jytuiyu am cumparat un pistol de lipit 12v-8w acum as vrea sa l alimentez la o baterie de 12v dar nu ca cea de masina sa fie portabila (cat mai micuta)sau sa pun mai multe de 1.5 in serie pana fac 12v dar nu stiu cat mi ar ajunge curentul si daca pateste ceva pistolul pt ca habar nu am ce sunt aia 8w si ce Ah ii trebuie ca sa functioneze bine . eu nu l folosesc pt lipit ci pt taiat plastic am facut o proba cu un transformator si e bun se inroseste ,taie bine imi fac treaba dar :cry: portabil cum il fac sa functioneze la fel ?/?? si inca ceva ceramica din el se strica adica se duce in timp sau daca se rupe numai incalzeste lafel?? va rog ajutati ma eu aici vin numai cu intrebari pt ca nu sunt setat pe raspunsuri :nas: va salut multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Vizitator misumisu

baterii inseriate?nu-ti recomand caci ajungi la gabarit si cheltuieli prea mari dar depinde de cat folosesti scula tre sa cauti un magazin specializat care vinde acumulatori si functie de gabarit vei obtine si autonomia necesara dar daca o folosesti in zona cu retea electrica iti recomand sa-i adaptezi o sursa cu un cablu mai lung pt mobilitate succes

Link spre comentariu

la 8W 12V purin probabil sa fie pistol de lipit, letcon (ciocan) de lipit DA.

e vorba de acesta ? http://www.tme.eu/katalog_pics/b/1/1/b1 ... ni20_t.jpg

ciudat daca zici ca se inroseste, nu era normal, dar fie.

daca inseriezi 8 baterii de 1,5V letconul nu o sa patesca nimic dar nu cred ca te avantajeaza, autonomie redusa + costuri mari.

nici cu 10 acumulatori de 1,2V nu iesi mai bine, chiar daca ii poti reincarca.

cel mai ieftin iesi cu un acumulator (gem masinute pentru copii) de 12V 7Ah sau 12V 5Ah (bun si unul auto dar e cam greu)

letconul din link consuma aproximativ 0.6A pe un acumulator de 12V 7Ah (verificat) insa personal sunt nemultumit de performantele si calitatea lui (e jalnic)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări