anonym_999 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 am construit acest filtru pentru subwoofer http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html in schema se cere un potentiometru de 25k la reglajul frecventei,dar nu am gasit decit de 20k intrebare:influenteaza aceasta valoare mai mica filtrul,reglajul frecventei ? daca da, ce ar trebui sa modific sa compenseze acest lucru ? ps:in loc de cond.10uf bipolar pot sa folosesc si alt tip ??? deasemenea nu am gasit 10k log la volum,am pus liniar Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 1-se cere un potentiometru de 25k la reglajul frecventei,dar nu am gasit decit de 20k. 2-in loc de cond 10uf bipolar pot sa folosesc si alt tip ? 3-nu am gasit 10k log la volum,am pus liniar.1-poti utiliza fara nici o problema potentiometru de 20K.2-daca montezi electrolitic, sa aibe curent de fuga cit mai mic.3-se poate si asa. Link spre comentariu
anonym_999 Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 cu potentiometrul de 25K acesta este domeniul de frecventa a filtruluiLow-pass (subwoofer) filter: 40Hz to 200Hz cutoff (variabila)eu cred ca ar trebui modificate valorile unor rezistente,ca sa se incadreze aici,folosind potentiometru de 10K dar nu stiu care anume si ce valori ar trebui sa aibaun pic de ajutor ar fi binevenit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum