Cilibiu Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Vreau ca sa monitorizes niste iesiri de la niste tensiuni, cand tensiunile sunt prezente pe fiecare "borna" sa imi activeze un releu care sa imi andice un led verde ca totul e OK! Schema am puso mai jos cam cum as vrea eu sa fie, dar nu stiu sincer daca este bine si functionala, doar vam dat o parere cam cum ar fi! Tranzistori sunt doar de forma nu folosesc cu seria aceea! Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Vreau ca sa monitorizes niste iesiri de la niste tensiuni, cand tensiunile sunt prezente pe fiecare "borna" sa imi activeze un releu care sa imi andice un led verde ca totul e OK! Schema am puso mai jos cam cum as vrea eu sa fie, dar nu stiu sincer daca este bine si functionala, doar vam dat o parere cam cum ar fi! Tranzistori sunt doar de forma nu folosesc cu seria aceea!Va salut!Ce doriti dvs sa faceti este un SI logic cu mai multe intari... Din pacate, schema desenata de dvs nu va functiona niciodata... Cel mai bine este sa studiati portile logice SI-NU (NAND)7400: Poart? NAND cvadrupl? cu 2 intr?ri 7410: Poart? NAND tripl? cu 3 intr?ri 7420: Poart? NAND dubl? cu 4 intr?ri 7430: Poart? NAND simpl? cu 8 intr?ri BAFTA! Link spre comentariu
ronyku Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 CorectSchema aceea n-o sa functioneze niciodataiar releul nu vad la ce v-ar folosidesenul de mai jos e ceva apropiat de ati dori sa facetiinsa aveti nevoie de 4 circuite pentru fiecare tensiune Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Schma asta o stiam si eu, dar vroiam ca daca pica U de pe o borna sa imi opreasca alimentarea la sursa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum