casiu Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Am aceasta sursa care nu mai scoate tensiunea de 3,3v, celelalte tensiuni fiind bune. Ci din sursa este CG8010 iar pe bara de 3,3v are un tz n channel CEP3120. Sa fie dus tz sau ci? Stie cineva de unde pot procura eventual acele piese. Imi poate da cineva un sfat? Imi pare rau de sursa fiindca pana acum a mers fff bine.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Eu spun sa iti cumperi una noua. Din felul in care ai formulat intrebarea reiese clar ca nu ai experienta in acest domeniu, al surselor SMPS. In consecinta ai toate sansele sa nu reusesti sa ii dai de cap, sau mai rau sa distrugi tot pc-ul Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 In ce sens numai este teniunea de 3.3 volti?..este ~0 sau la ~5 volti.Se obtine prin sunt din 5 volti sau are infasurare separata?.Verifica acel transzistor nmosfet si schmba-l cu altul de 40 A si 30 de volti cu rezistenta dreana-sursa cat mai mica. Link spre comentariu
moro Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Ai masurat inainte de tranzistor sa vezi ce tensiune ai la intrarea acestuia? Link spre comentariu
casiu Postat Noiembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Am aceasta sursa care nu mai scoate tensiunea de 3,3v, celelalte tensiuni fiind bune. Ci din sursa este CG8010 iar pe bara de 3,3v are un tz n channel CEP3120. Sa fie dus tz sau ci? Stie cineva de unde pot procura eventual acele piese. Imi poate da cineva un sfat? Imi pare rau de sursa fiindca pana acum a mers fff bine.Multumesc anticipat.Am rezlovat-o. Am schimbat tranzistorul si sursa functioneaza corect. Ms mult pt sugestii. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Vad ca nu ai inteles ce am spus mai sus.Bineinteles ca nu are cum sa fie distrus circuitul integrat, daca ar fi fost, nu ai mai fi avut celelate tensiuni.Nimeni nu iti poate spune ce s-a ars acolo. Iei frumusel aparatul de masura si te apuci sa faci masuratori. verifici tot de pe ramura de 3,3VSucces!Bogdan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum