Alexxx Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 Vreau sa fac un amp. quadro si nu stiu ce sa aleg. Dispun de ambele CI-uri dar nu stiu ce sa aleg. Am realizat schema cu TDA si se aude binisor. TA-ul nu l-am auzit din pacate :(. Din datele lor tehnice reiese k sunt aproximativ la fel dar....... stim cu totii k ce scriu ei acolo nu prea e adevarat cu ce e in realitate CI-ul. Cine a realizat ambele scheme imi poate spune ce sa aleg ??? Ma intereseaza si separarea intre canale. Link spre comentariu
GigiZ Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 In camera la mine un prieten are un amplif facut de el cu TA , alimentat la 17Vcc si SI evident cu amperajul corespunzator si se aude superb.Alimentarea mi se pare cam la limita in cazul lui ...i-am zis sa si-o modifice si a zis ca nu vrea .Are doi ani de zile de cand il are si inca nu i-a pocnit .Kitul a fost cumparat la 180k de la GS :shock: Scoate in jur de 25 30W Cu distorsiuni destul de mici :shock: :!: Nici mie nu imi vine sa cred .....Deci iti sugerez TA pt ca are si niste protectii si zic eu ca isi face treaba Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 19, 2005 Partajează Postat Iunie 19, 2005 Eu am alimentat la 20V in gol(17V in sarcina) si a mers linistit 1 an...mai merge inca.dar l-am dat unui vecin care foloseste sursa de PC. Link spre comentariu
Alexxx Postat Iunie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2005 p mine ma intereseaza sa fac 2 sateliti de max 10W si boxele sunt de la o combina Domotec (format mic). Le-am pus p statie (A 350) si au rezistat cam pana la 15W (cu basu la jumate) fara distorsiuni. Le-am pus pa un TDA 1558Q si cu vol la jumate (cam 15W) si distorsioneaza. Link spre comentariu
margarit2001 Postat Iunie 20, 2005 Partajează Postat Iunie 20, 2005 eu le-am testat pe ambeleTA net superior :wink: Link spre comentariu
Alexxx Postat Iunie 20, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2005 Am facut si schema cu TA si vad maine ce stie k acum e cam tarziu pt bubuit Link spre comentariu
Alexxx Postat Iunie 22, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2005 se pare k se aude binishor dar ceea ce nu imi place la el ca nu separa canalele bine K si TDA de altfel :( in rest k putere si gama de frecvente e bunicel pt 5.1 ce vreau sa fac eu e suficient Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 eu am lucrat cu ambele, de fapt cu unele asemanatoare, adica TDA1554Q si KIA6210H http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... A8210.html http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... 210AH.html amandoua mi-au placut... doar e mai usor de facut ala cu TDA ca are putine componente :wink: Link spre comentariu
Alexxx Postat Iunie 23, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2005 Asta cam asa e . iese mult mai mic circuitul cu TDA Link spre comentariu
mapostu Postat Iunie 23, 2005 Partajează Postat Iunie 23, 2005 Eu am lucrat cu TDA 1553, iare acum cu LM1876 (tot la un 5.1). Lm-ul da clasa la distorsiuni si calitatea sunetului. Link spre comentariu
Alexxx Postat Iunie 23, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2005 da da vezi tu eu am si TDA si TA cate imi trebuie adica 3 buc de fiecare LM nu am . Stiu k sunt CI care se aud si mai tare si mai bine decat astea dar daca le am p astea ce rost are sa cumpar alte CI . si sincer mai mult de 10 - 15 W nu pot sa dau in boxele astea care le am acum si pt 10 - 15 W se comporta bine ambele CI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum