Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 1558q sau TA 8210AH???

Alexxx

Postări Recomandate

Vreau sa fac un amp. quadro si nu stiu ce sa aleg. Dispun de ambele CI-uri dar nu stiu ce sa aleg. Am realizat schema cu TDA si se aude binisor. TA-ul nu l-am auzit din pacate :(. Din datele lor tehnice reiese k sunt aproximativ la fel dar....... stim cu totii k ce scriu ei acolo nu prea e adevarat cu ce e in realitate CI-ul. Cine a realizat ambele scheme imi poate spune ce sa aleg ??? Ma intereseaza si separarea intre canale. :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alexxx

6

• margarit2001

1

• Sharky

1

• GigiZ

1

Top autori în acest subiect

In camera la mine un prieten are un amplif facut de el cu TA , alimentat la 17Vcc si SI evident cu amperajul corespunzator si se aude superb.Alimentarea mi se pare cam la limita in cazul lui ...i-am zis sa si-o modifice si a zis ca nu vrea .Are doi ani de zile de cand il are si inca nu i-a pocnit .Kitul a fost cumparat la 180k de la GS :shock: Scoate in jur de 25 30W Cu distorsiuni destul de mici :shock: :!: Nici mie nu imi vine sa cred .....Deci iti sugerez TA pt ca are si niste protectii si zic eu ca isi face treaba :d

Link spre comentariu

p mine ma intereseaza sa fac 2 sateliti de max 10W si boxele sunt de la o combina Domotec (format mic). Le-am pus p statie (A 350) si au rezistat cam pana la 15W (cu basu la jumate) fara distorsiuni. Le-am pus pa un TDA 1558Q si cu vol la jumate (cam 15W) si distorsioneaza.

Link spre comentariu

se pare k se aude binishor dar ceea ce nu imi place la el ca nu separa canalele bine K si TDA de altfel :( in rest k putere si gama de frecvente e bunicel :) pt 5.1 ce vreau sa fac eu e suficient

Link spre comentariu

da da vezi tu eu am si TDA si TA cate imi trebuie adica 3 buc de fiecare LM nu am . Stiu k sunt CI care se aud si mai tare si mai bine decat astea dar daca le am p astea ce rost are sa cumpar alte CI . si sincer mai mult de 10 - 15 W nu pot sa dau in boxele astea care le am acum si pt 10 - 15 W se comporta bine ambele CI

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări