qazaq Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Salutare tuturor!A-s avea nevoie de un dump de bios la aceasta placa de baza ,daca ma poate ajuta cineva .Multumesc anticipat! Pe saitul oficial MSI nu se gaseste numai live update sau online dar placa nu functioneaza, asa ca nu am cum s-o fac numai cu un programator ,dar i-mi trebuie binul. Link spre comentariu
Vizitator wolfe2001 Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 http://forum-en.msi.com/index.php?PHPSE ... ion=login2 inregistreazate si cere binul placi de baza eu asa am facut si baieti au fost de treaba si au pus pe forum binul de care am avut nevoie.succes Link spre comentariu
qazaq Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Multumesc,, wolfe2001",asa am sa fac !Multumesc inca o data! Link spre comentariu
Vizitator maristancu Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 salut 40 am si eu o placa tot de la MSI si aceasi problemazi-mi si mie cum fac sa rescriu biosulAdica ce programator folosesc si ce softCUM SE PROCEDEAZAo sa incerc sa obtin binul de unde a zis colegu O CASA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum