Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cele mai vechi componente funcţionale din calculator

zal

Postări Recomandate

Dup? cum spune ?i titlul, aici v? pute?i l?uda cu cele mai vechi componente ?i accesorii care func?ioneaz? acum în calculatorul vostru.De exemplu, eu am o tastatur? Acer 6511-VA, pe care o folosesc de peste 7 ani, am f?cut titr?ri de filme cu ea ?i am desf?cut-o o singur? dat?, ca s? o cur?? de gunoaie pe sub taste. Func?ioneaz? perfect. Mai am în calculatorul acesta o surs? Thermaltake Purepower de 420W fabricat? în 2004, s?pt?mîna 45. Mi-a alimentat toate calculatoarele, pe rînd, începînd cu XP1800+ cu 4600VTD, Barton 2600+ cu 9550 Ultra ?i 9550 OD, XP3000+ cu 6800XT ?i acum E6550 cu aceea?i plac? video (lipsa de bani ?i interes ptr jocurile noi).La calculatorul 2 am o pereche de boxe active Medion MD9866 fabricate-n 1998.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LostCell

1

• Stefan

1

• zal

1

• boboBOBO

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce sa zic ? sa va dau poze cu calculatorul meu ? :ras: al meu e din 2000 si a mers exceptional pana acum vreo 2-3 ani cand tineam un server pe el ... si de atunci cred ca mi s-a dus procesorul ! De atunci hai sa zic ca e "in scaun cu rotile " ! ce sa zic despre el , am o sursa 250 w , care a fost reconditionata de mine dupa 7 ani de folosire care saracuta avea toti condensatorii unflati , a mers cu 256 mb ram timp de 8 ani :)) debea dupa 8 ani am mai pus 512 :ras: , placa video de 64 mb cu cooler pe ea :)) montaj facut de mine ! Calculatorul e bun pt net , filme , dar cand vine vorba de jocuri sau filme HD :)) hopa ...! Am sa fac poza mai acusi !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări