Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Kenwood KA- 550

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anaflorian52

3

• zal

1

• mircea888

1

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Am luat schema ,dar este alta versiune!!Eu am nevoie de KA 550,fara ,,D" la sfarsit!Are finalul pe STK,dar nu stiu sigur care:STK 4843 sau STK 4893,a fost schimbat.

Link spre comentariu

Sunteti sigur ca STK-ul nu a fost pus acolo printr-o improvizatie? kenwood facea de obicei amplificatoare pe tranzistori sau pe integrate facute de ei, fara echivalenta.care este problema de fapt la acest amp?

Link spre comentariu

STK -ul este ars, dar nu este o improvizatie, imi dau seama de asta dupa radiator si gaurile de fixare a integratului. Se vede ca a fost schimbat dupa lipiturile de amator facute pe spatele circuitului imprimat. Am gasit undeva pe un forum strain o discutie despre acelasi amplificator (KA550) cu probleme la circuitul integrat STK4893,circuit defect. Amplificatorul meu are STK4843. Ce parere ai?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Chiar nu a gasit nimeni schema ka-550 fara d?M-ar interesa si pe mine, mai ales ca stk-urile de la noi sunt un pic cam la noroc si as prefera sa schimb etajul final cu ceva mai fiabil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări