Vizitator uratzelul_flo Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Am mai apelat la voi o data si mi-ati fost de mare ajutor si am decis sa profit si de aceasta data de buna stiinta voastra. Mai nou vreau sa-mi fac deschiderea porbagajului din butonul telecomenzii cum ar trebui sa functioneze? din putinele cunostinte am auzit ca se poate deschide si din interiorul masinii din butonul de deschidere a masinii, la prima apsare din butonul masinii se va deschide masina iar la cea dea 2 a apasare se va deschide porbagajul acesta fiind ajutat de un acutator care va face posibila aceasta operatiune.Precizez ca intre cele 2 apasari succesive nu trebuie sa treaca mai mult de 4 secunde.ACEEASI MANEVRA FIIND POSIBILA SI DIN TELECOMANDA MASINII[attachment=0]manual_de_instalare_dp.doc[/attachment] am atasat si manualul de instalare a deschiderii porbagajului din telecomanda masinii ,singura problema este ca nu gasesc acea placuta care e temporizata sau ceva de geanu.va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum