Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

deschiderea porbagajului din butonul telecomenzii

Vizitator uratzelul_flo

Postări Recomandate

Vizitator uratzelul_flo

Am mai apelat la voi o data si mi-ati fost de mare ajutor si am decis sa profit si de aceasta data de buna stiinta voastra.

Mai nou vreau sa-mi fac deschiderea porbagajului din butonul telecomenzii

cum ar trebui sa functioneze?

din putinele cunostinte am auzit ca se poate deschide si din interiorul masinii din butonul de deschidere a masinii, la prima apsare din butonul masinii se va deschide masina iar la cea dea 2 a apasare se va deschide porbagajul acesta fiind ajutat de un acutator care va face posibila aceasta operatiune.Precizez ca intre cele 2 apasari succesive nu trebuie sa treaca mai mult de 4 secunde.ACEEASI MANEVRA FIIND POSIBILA SI DIN TELECOMANDA MASINII[attachment=0]manual_de_instalare_dp.doc[/attachment]

am atasat si manualul de instalare a deschiderii porbagajului din telecomanda masinii ,singura problema este ca nu gasesc acea placuta care e temporizata sau ceva de geanu.va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări