Vizitator razvan_seed Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Buna ziua d-lor.Sunt nou pe forum (si in ale facutului de boxe) si as avea nevoie de un pic mai mult ajutor daca se poate.Treaba sta in felul urmator: am achizitionat 2 difuzoare phillips,difuzoare cu care erau echipate combinele muzicale facute in ungaria.Difuzoarele sunt pe 6 ohm si cica omul zice ca au 50w.Asta e codul PSS M'SIA 2499 297 59406 S40Astea sunt toate datele ce le am despre elAcuma ce ma intereseaza pe mine de fapt este sa achizitionez 2 Tweetere pe masura lor si care sa fie compatibile si filtre de taiere de care si ce mai am nevoie pepartea electronica ca sa imi fac si eu 2 boxe de raft.Daca ma poate ajuta careva,va rog. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Dimensiuni la difuri, poze, de unde afl?m cam ce le poate pielea??i nu te baza pe ce spune ''omul'', ia ?i m?soar?-le. Link spre comentariu
Vizitator razvan_seed Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 difuzoare-le au 13.5 diametru si va dau un link ca nu stiu sa pun poza http://www.okazii.ro/catalog/33624745/d ... ilips.html Va multumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum