Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Deschidere usi fara manere din telecomanda

Vizitator deluxsoft

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

7

• Ashky

2

• Dr.L

1

• GooD of BaSS

1

Top autori în acest subiect

Se poate ascunde undeva o priza de 12V prin care sa alimentezi sistemul in caz de pana de curent, dar ramane problema deschiderii usilor care la daciile vechi trebuie sa fii antrenat sa le deschizi.Si mai este o problema, usa trebuie si impinsa un pic spre exterior.Adica dupa ce tragi cu ceva de buton, cu ceva puternic, trebuie sa impingi usa un pic spre exterior.Eu la o dacie nu as risca sa montez asa ceva.

Link spre comentariu

pai, parerea mea e ca ar trebui sa se procedeze cam asa: se schimba arcul de la incuietoare cu unul mai sensibil, se adauga un actuator la incuietoare, astfel incat sa poata deschide incuietoarea. la portiera se prind niste arcuri mici, puternice, astfel incat cand se deschide incuietoarea, sa se deschida usa ajutata de arcuri

Link spre comentariu

ma refeream la un actuator separat, o telecomanda cu 2-4 butoane(pt fiecare usa). nici nu mai trebuie centralizata daca nu ai manere la usi.am vazut pe Discovery la Overhauling, ca i'au pus la o masina un fel de senzor in loc de maner. cand atingeai senzoru se deschidea usa, masina avand si inchidere centralizata

Link spre comentariu

e posibil sa nu mai fie un precedent ( la dacie ma refer) si de asta lumea nu prea are raspunsuri. trebuie sa cauti pe net sa vezi cum si'au facut altii prin america si apoi sa incerci sa pui in practica lucrurile alea, asta daca chiar vrei sa faci lucrul asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări