Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzori parcare actioneaza releu

Vizitator eufree

Postări Recomandate

Vizitator eufree

am un set de senzori parcare auto si vreau sa fac cumva sa actioneze un releu.Cum pot face asta?Mai exact am urmatoarea situatie: o poarta automatizata cu deschidere spre exterior.Am nevoie sa plasez pe poarta senzori de proximitate (utrasonici sau cum s-or mai chema) care sa poata detecta prezenta unui obiect la o distanta de 10 cm in momentul deschiderii si sa declanseze un releu care va deschide un circuit in automatizarea portii rezultand oprirea deschiderii.In principiu vreau sa fac acest lucru cu ajutorul senzorilor de parcare pt ca am deaj disponibil un set cu 4 senzori. Ma poate ajuta cineva va rog?Sau in ultima instanta daca exista o schema (solutie) mai simpla de a ajunge la rezultatul dorit de mine, acelea de a opri deschiderea portilor in momentul in care detecteaza un obiect in rata lor de actiune.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări