Vizitator eufree Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 am un set de senzori parcare auto si vreau sa fac cumva sa actioneze un releu.Cum pot face asta?Mai exact am urmatoarea situatie: o poarta automatizata cu deschidere spre exterior.Am nevoie sa plasez pe poarta senzori de proximitate (utrasonici sau cum s-or mai chema) care sa poata detecta prezenta unui obiect la o distanta de 10 cm in momentul deschiderii si sa declanseze un releu care va deschide un circuit in automatizarea portii rezultand oprirea deschiderii.In principiu vreau sa fac acest lucru cu ajutorul senzorilor de parcare pt ca am deaj disponibil un set cu 4 senzori. Ma poate ajuta cineva va rog?Sau in ultima instanta daca exista o schema (solutie) mai simpla de a ajunge la rezultatul dorit de mine, acelea de a opri deschiderea portilor in momentul in care detecteaza un obiect in rata lor de actiune.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator eufree Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Nu stie nimeni cum se poate face asta? Nu am spus ca am nevoie de ajutor pe gratis daca totusi cineva poate face un montaj functional... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum