Adi Florin Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Salutare. Ce incinta s-ar potrivi pentru difuzorul http://www.visaton.com/en/chassis_zubeh ... _ws_4.html . Sper sa nu se considere ca fac reclama, ca nu asta e intentia mea. Ideal ar fi o incinta inchisa sigilata, ca sa fie folosita in exterior. Cam care ar fi raspunsul in acea incinta? Numai bine! Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Cam asa arata in 10L , incinta inchisa ... Link spre comentariu
Adi Florin Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Multumesc!10l este volumul "recomandat" de simulator? Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Nu , e cel dat in fisa tehnica ( Equivalent volume Vas 10 l ) , dar sa sti ca si daca o faci de 100L cam tot asa se va auzi. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Hmm... pentru cat e de mic pare sa aiba ceva ceva bass. Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 alege alt dif daca vrei sa-l folosesti in incinta,diful ala nu e potrivit pt asa ceva,avand alta destinatie. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Care ar fi destinatia acelui difuzor? Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 uite-te la categoria in care este si ai sa-ti dai seama,este bun pt ce vrei tu,dar nu neaparat in cutie.O sa sune ceva si in cutie...,logic.Daca vrei neparat sa faci ceva in incinta,poti alege altul ,si ar fi mai bine sa mergi si pe ceva bas reflex pt un "bas" mai grav,poate si sensibilitate mai mare daca folosesti putine bucatiLa 70 si ceva de lei unul nu este f mult,dar dupa ce o sa-l vezi s-ar putea sa ramai dezamagit.Vas ala din fisa tehnica reprezinta altcevaPoti lua de proba unu-doua si incerci,nu trebuie sa faci exact ce zic eu,poate pretentiile in locul unde vor fi instalate nu sunt mari si asa de 'umplut' spatiul cu ceva sunet sa fie de ajunsPoti incerca orice fel de incinta ochimetric ,doar sa incapa fizic,pt ca nu ai ce simulare mai avansata sa faci pentru el.CU cat mai mare ,cu ata sunt sanse sa sune o idee mai grav,maxim 10-15L este suf. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Pai incinta inchisa am zis ca sa nu intre apa in ea. Altceva de incinta nu am idee ce s-ar mai putea folosi ca sa pui pe un perete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum