Vizitator cojynakata Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 sal..am o pereche de casti cu difuzoare de 40 de mm si am patit o chestie destul de ciudata (pt un necunoscator). au fost puse la o pereche de speakere (a4tech, gen alea la vreo 30-40 de lei) la volum maxim..dupa un timp, o casca nu s-a mai auzit..am ajuns la concluzia ca bobina a iesit din campul magnetic (daca ating usor membrana sau suflu in ea de ex, se aude, deci nu e arsa)..vreau sa stiu daca se mai poate rezolva cumva astfel incat sa se auda la fel ca inainte si daca poate cineva sa imi explice ce s-a intamplat mai exact..s-a largit membrana? daca nu se poate face nimic, se gasesc de cumparat pe undeva doar difuzoarele, ca o pereche noua costa vreun mil jumate si chiar nu ma mai indur sa dau atat din nou.. ms anticipat Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Salut, e intrerupt firul ce duce la bobina (leonic la un difuzor mai de doamne`ajuta).Poti sa incerci sa`l repari, dezlipind membrana, apoi incercind sa`i tragi o spira de pe partea cu intrerupere... Link spre comentariu
Vizitator cojynakata Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 mda..prea complicat ;)) la ce membrana are cred ca s-ar rupe imediat..iar de cumparat de pe undeva nu se gaseste nu? ;)) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Se gasesc, dar o sa sune ca un jaf in mod sigur, difurile de casti care se gasesc sunt cele mai proaste chinezarii. Mai bine cumpara'ti alte casti.Am patit si eu treaba asta cu o pereche de casti Watson "super bass monitor", dar saracele m'au tinut 5 ani, si inca nu am gasit casti care sa aiba basi mai tepeni sub 200 ron. Pacat ca nu se mai gasesc alea, le luasem din Metro cu 300 mii lei vechi, prin 2002. Link spre comentariu
Vizitator cojynakata Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 k..o sa strang cureaua si o sa iau altele ) ms de rsp-uri ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum