Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 402-070 a auzit cineva de el ???

Postări Recomandate

DA, cred ca m-am inselat.Condul se leaga la masa, nu la Vcc/2. Am facut confuzia cu solutia in care intrerupi bucla de masa cu o rezistenta de 10ohmi, unde masa de la rezistorulde intrare si cea de pe reactie o legi de masa de putere cu o rezisenta de valoare mica.Incearca si chestia asta: Cele 2 rezistente de 100k, masa de pe intrare, reactia si ce mai ai pe acolo de curent mic sa le legi la masa printr-o rezistenta, sau mai multe de valoare mica. Primele 3 sunt mai importante, curentii de polarizare a celor doua diode nu prea conteaza.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acele 'mase' le-am legat separat printr-un fir la masa ampului. Masa ampului am considerat a fi mijlocul distantei dintre cei 2 conzi de filtrare. (da, am 2 conzi de filtrare pt. ca ampul original se alimenta la +-45V (folosesc doar ramura de +45V deoarece sunt sigur ca STK402-120-ul meu este unul piratat))

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Imi cer scuze ca nu am mai deschis alt topic dar am si eu o mica nelamurire in ceea ce priveste acest circuit integrat in speta care este diferenta dintre STK402-070S si STK402-070 ce am observat eu ca doar forma fizica este diferita ,dar din punct de vedere electric nu sant lamurit daca sunt echivalente sau nu .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salutare.Am o combina cu final audio STK 402-070S. L-am gasit ars pe un canal si am cumparat din Maica Domnului un STK 402-070 (fara S la sfarsit). L-am montat ( cu modificarile de rigoare la radiator) si am conectat o boxa de 8 ohmi.Volumul era la jumatate si cum am vrut sa dau un pic mai tare a crapat integratul. N-am apucat sa ascult la ea decat vreo 20 de secunde.Aveti vreo idee de ce s-a intamplat acest lucru? Boxa am verificat-o si este ok, iar restul componentelor de pe placa finalului sunt la fel de bune.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări