cipi Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Salut! Am o problema inlocuirea finalilor acestui tip de amplificator , in sensul ca el ca si originali era echipat cu 2 SD 716 si 2 SB 686 , nu am gasit de cumparat in Bv nicaieri ci doar un echivalent pt primul respectiv BD 245 C , iar pt al doilea nu gasesc deloc echivalent iar cel original pe comanda depaseste linistit 120 Ron , imi puteti spune un echivalent pt 2 SB 686 ? va Multumesc ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 2sd716....cautati bd245c , bd249c , tip33c , tip35c2sb686... cautati bd246c , bd250c , tip34c , tip36cexista si alti echivalenti , evident , insa nu vi i-am mai scris intrucit sint greu accesibili sau sint extrem de scumpi...! cei scrisi deasupra sint relativ usor de gasit si acesibili ca pret...! Link spre comentariu
cipi Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Va multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator stefanmmw Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 salut,am o problema cu acest amplificator,se incalzesc excesiv niste piese din apropierea finalilor.are cineva manualul de service?sau unde l as putea repara in bucuresti.multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum