Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Toshiba SB-A25

Postări Recomandate

Salut! Am o problema inlocuirea finalilor acestui tip de amplificator , in sensul ca el ca si originali era echipat cu 2 SD 716 si 2 SB 686 , nu am gasit de cumparat in Bv nicaieri ci doar un echivalent pt primul respectiv BD 245 C , iar pt al doilea nu gasesc deloc echivalent iar cel original pe comanda depaseste linistit 120 Ron , imi puteti spune un echivalent pt 2 SB 686 ? va Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipi

2

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

2sd716....cautati bd245c , bd249c , tip33c , tip35c2sb686... cautati bd246c , bd250c , tip34c , tip36cexista si alti echivalenti , evident , insa nu vi i-am mai scris intrucit sint greu accesibili sau sint extrem de scumpi...! cei scrisi deasupra sint relativ usor de gasit si acesibili ca pret...!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator stefanmmw

salut,am o problema cu acest amplificator,se incalzesc excesiv niste piese din apropierea finalilor.are cineva manualul de service?sau unde l as putea repara in bucuresti.multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări