dem3ntor Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Buna ziua!Vreau sa imi cumpar un TV LCD.Am citit si iar citit si pentru a sedimenta si a alege as dori si cateva sfaturi de la domniile voastre!Am bani sa cumpar un LCD Samsung sau LG de 81cm, Full HD. Vreau sa folosesc TV-ul pe cablu normal (cel putin acum). Unii spun ca Full HD s-ar vedea mai rau pe cablu decat un HD Ready, ce spuneti? Sa fie LG sau Samsung?Multumesc! Link spre comentariu
daisarqx Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 1.in romania nu este hd pe cablu2.lg Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 firma samsung este cu 2 clase peste lg...cel putin in domeniul lcd-urilor...!este prima firma care a inventat tehnologia o-led...!daca tot vreti sa va luati lcd si aveti si banii necesari , apai luati-va samsung-uri din acelea din generatia 7...display-ul este cu o-led -uri...! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Nu am chiar 5000 de lei pentru un TV cu LED (daca la asta va referiti) Stiu ca nu este HD pe cablu, dar este diferente de afisare intre un HD ready si un Full HD pe cablu? batalia se da intre asta si asta Multumesc! Link spre comentariu
indy666 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Eu as alege Samsungul, are o putere audio ceva mai mare2X10W(fata de LG 2X7W) si un consum mai mic 130W(fata de LG 205W). Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 In cazul in care vrei sa receptionezi si terestru trebuie sa verifici ca tuner-ul DVB-T sa stie MPEG4 AVC pentru a putea sa receptionezi si dupa 2012. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 nu mai e cazul...!in 2012 vine sfirsitul lumii , asa ca nu trebuie sa va mai faceti griji cu ce va fi dupa...! nu va mai exista deloc un ...DUPA 2012...! Link spre comentariu
ShadowDaniel Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Eu iti recomand Samsung.. din cate stiu a aparut inainte LG-ului si este si prima firma care a facut televizoare cu LED Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Hm... ca e Full HD sau nu tot aiurea o sa se vada de pe semnal clasic. Si asta pentru ca semnalul PAL(576 linii) "are" o rezolutie 720 x 576 care este marita digital(ia o poza 720x576 si mareste-o cu un soft pe pc la o rezolutie mai mare si o sa vezi artefacte de imagine). Acum depinde cat de bun e procesorul ce se ocupa de treaba asta.Personal as merge pe Sharp(facute in Japonia). Next... Samsung, Sony (ordinea e aleatoare) cele trei firme colaborand in domeniul LCD, Sony-Samsung in Korea si Sony-Sharp in Japonia.Cel mai bine e sa le vezi personal, ochii si urechile fiind mult prea subiective.Hm.. si cum s-a mai zis... conteaza si consumul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 ... daca tot vreti sa va luati lcd si aveti si banii necesari , apai luati-va samsung-uri din acelea din generatia 7...display-ul este cu o-led -uri...!Nu sunt display-uri OLED ci sunt TFT cu backlight cu LED-uri, ceea ce este cu totul si cu totul altceva...Dar intradevar, se observa diferenta fata de generatiile anterioare. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 inclin sa cred ca aveti dreptate...! se pare ca generatia 7 are back-light -ul cu leduri... , nicidecum nu este display-ul cu o-led-uri...imi fac mea culpa...!chiar si asa , tot samsung-ul ramine firma care a inventat tehnologia o-led , la asta nu ma puteti contrazice...! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 am luat! http://www.dtk-visual.dk/index.asp?id=8 ... prodid=325 Multumesc pentru sfaturi Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 mdea....tipic pentru romani...! ne bate un nene la cap sa ne ceara un sfat despre o anumita scula ... 4 oameni ii recomanda o anumita marca , din diverse motive ...iar onorabilul alege , EVIDENT , cealalta marca...! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Parerile voastre au fost citite si rumegate. Imbinand cu ce este prin magazine am ales LG-ul. Am pus un Samsung langa un LG pe acelasi semnal, ambele cu reglarea implicita si LG-ul era mai plin de viata si mai ieftin cu ~2mil. De aceea am mers pe LG.Va multumesc inca o data pentru pareri. Cat despre calitatea pe cablu, sunt canale care se vad bine iar altele care se vad oribil, spre exemplu ProTv.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum