dulamaa9 Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 salut. am un modem modelul ambient MD566X extern serial si imi erge cam greu. in cartea tehnica scrie ca suporta v90(ceea ce cred ca e pe el acuma) si upgradable la v92. care e intrebarea mea:cum sa il upgradez la v92? stiu ca exsita niste fisiere binare/hex dar am cautat pe net si nu gasesc nimic(deocamdata) si nici aplicatia cu care sa il falsh-uieisc. daca cineva stie cum astet raspuns/indicatii etc.eu o sa scriu si la intel sa vedem ce zic. multumesc. ps: de ce vreau eu sa-l pun pe v92...pentru ca am impresia ca modemurile astora de la xnet si in general cele actuale suporta cam toate acest standard si "se pupa" mai bine daca si al meu e la fel. bogdanm: se muta la "Diverse" Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 1, 2005 Partajează Postat Noiembrie 1, 2005 Trebuie sa cauti drivere care suporta V92. Dar sa stii ca nu e mare diferenta. Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 1, 2005 Partajează Postat Noiembrie 1, 2005 Din cate stiu eu, V92 nu iti mareste viteza.Poate sa iti ofere anumite facilitati, de exemplu daca furnizorul de servicii telefonice (Romtelecom) iti ofera serviciul "apel in asteptare", daca esti conectat la internet si te suna in acelasi timp cineva, se opreste comunicatia pe internet, tu raspunzi la tel. si cand inchizi transmisia se reia de unde a ramas.Sper ca nu gresesc. Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Noiembrie 16, 2005 Partajează Postat Noiembrie 16, 2005 Uite aici ceva cu care am flash-uit si ambientul meu; asta se intampla acu vreo 3-4 ani si nu mai tin minte detalii sa-ti spun dar citeste si tu fisierul ala text. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Noiembrie 17, 2005 Partajează Postat Noiembrie 17, 2005 V.92 inseamna doar viteza de upload un pic mai mare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum