Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modem intel ambient cu chipset MD566X

dulamaa9

Postări Recomandate

salut.

am un modem modelul ambient MD566X extern serial si imi erge cam greu. in cartea tehnica scrie ca suporta v90(ceea ce cred ca e pe el acuma) si upgradable la v92. care e intrebarea mea:cum sa il upgradez la v92? stiu ca exsita niste fisiere binare/hex dar am cautat pe net si nu gasesc nimic(deocamdata) si nici aplicatia cu care sa il falsh-uieisc.

daca cineva stie cum astet raspuns/indicatii etc.eu o sa scriu si la intel sa vedem ce zic.

multumesc.

ps: de ce vreau eu sa-l pun pe v92...pentru ca am impresia ca modemurile astora de la xnet si in general cele actuale suporta cam toate acest standard si "se pupa" mai bine daca si al meu e la fel.

bogdanm: se muta la "Diverse"

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

1

• dulamaa9

1

• junior

1

• one

1

Top autori în acest subiect

Din cate stiu eu, V92 nu iti mareste viteza.Poate sa iti ofere anumite facilitati, de exemplu daca furnizorul de servicii telefonice (Romtelecom) iti ofera serviciul "apel in asteptare", daca esti conectat la internet si te suna in acelasi timp cineva, se opreste comunicatia pe internet, tu raspunzi la tel. si cand inchizi transmisia se reia de unde a ramas.Sper ca nu gresesc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări