yo9hnf Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Va salut !Trebuie sa car si eu un semnal video pe vre-o 6m de cablu.Am folosit un cablu pt audio, stereo, cu firele calde legate in paralel.Nu am imaginea curata, am zgomot/paraziti.M-a dus capul sa pun un tor din material F4 pe care am bobinat 5 spire (cat au incaput) cu cablul respectiv...dar nimic.Aveti idee cum as putea face?Multumesc! Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Cablu de antena,ati incercat?Daca aveti zgomot,inseamna semnal prea mic,daca la sursa video, acesta nu-i prezent.P.S.Prin legarea in paralel a firelor calde,ati dublat capacitatea cablului. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Cablul audio nu are impedan?? de 50 sau 75 de ohmi, variaz? dup? cum a pus chinezu' sîrmele. Pune cablu de anten?. Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 in nici un caz nu vei mai avea aceeasi calitate dar, ce fel de semnal vrei sa trimiti? TV/PC ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Va multumesc !Merge !Am pus un cablu (tot audio ) dar mai gros si merge foarte bine.Era vorba de semnal video de la TVout. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum