csl1131 Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 deci cam cati mV are la iesire un microfon.. sau mai bine zis cati uV ...deci vorbesc de un mic dinasta..de calculator.. si de unul dinala care se folosesc "pe scena"...care imi zice si mie asa ceva..pls.. Link spre comentariu
cirip Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 Salut,Din cunostintele mele, daca microfonul e dinamic, scoate cam 5-10mV. Daca e microfon electret (sau condensator, parca i se mai spune) care se alimenteaza (majoritatea celor de calculator sunt asa) atunci scoate cam 300mV. Asta are fet in interior, de aia e asa de fortzos.Ciripcsl, as fi vrut sa vad si eu schema amplificatorului ala direct la 220, dar nu pot deschide giful ala. In IE, direct, nu se deschide. L-am tras din ftp la mine in calculator, dar tot nu se deschide. De fapt MS Paint si Painshop Pro se plang ca fisierul nu e un gif valid. Poti sa verifici ca se deschide la tine pe calculator in IE sau MS Paint si dupa aia sa il mai postezi o data? Link spre comentariu
csl1131 Postat Iunie 18, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2005 ala nu e un amplificator..e numai partea finala statsmla un asa ceva.. si aia ziceam ca o iau, ii bag prefinali, si ce mai trebuie, si sa o fac sa mearga la 220.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum