Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sensitivitatea la un microfon

csl1131

Postări Recomandate

deci cam cati mV are la iesire un microfon.. sau mai bine zis cati uV ...deci vorbesc de un mic dinasta..de calculator.. si de unul dinala care se folosesc "pe scena"...care imi zice si mie asa ceva..pls..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

2

• cirip

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut,Din cunostintele mele, daca microfonul e dinamic, scoate cam 5-10mV. Daca e microfon electret (sau condensator, parca i se mai spune) care se alimenteaza (majoritatea celor de calculator sunt asa) atunci scoate cam 300mV. Asta are fet in interior, de aia e asa de fortzos.Ciripcsl, as fi vrut sa vad si eu schema amplificatorului ala direct la 220, dar nu pot deschide giful ala. In IE, direct, nu se deschide. L-am tras din ftp la mine in calculator, dar tot nu se deschide. De fapt MS Paint si Painshop Pro se plang ca fisierul nu e un gif valid. Poti sa verifici ca se deschide la tine pe calculator in IE sau MS Paint si dupa aia sa il mai postezi o data?

Link spre comentariu

ala nu e un amplificator..e numai partea finala statsmla un asa ceva.. si aia ziceam ca o iau, ii bag prefinali, si ce mai trebuie, si sa o fac sa mearga la 220..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări