chorchy Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 am gasit difuzorul asta de 4 inch la gunoi:|.nu stiu cat de vechi este,dar se aude bine si coboara binisor in frecventa.are sasiu de plasticare cineva inca unul pe acasa?vreau sa fac o pereche de boxe pe doua cai,low budget.l-am pus intr-o incinta de vreo 18 litri si sunt multumit de el.am mai gasit deasemenea intr-un televizor vechi un "woofer" de 6 inch cu magnet de neodymium(cred). Link spre comentariu
Vizitator zoomoptic Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 tare cred ca boxa din primele 2 poze e de logan. si eu am la fel pe masina. sunt blaupunkt si puterea lor RMS e de 25 de w sau ceva de genul. sunt pe 4ohm si sunt de 13 cm? si se leaga o mufa speciala? daca da, alea sunt. Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 am mai gasit deasemenea intr-un televizor vechi un "woofer" de 6 inch cu magnet de neodymium(cred). Sarmanul difuzor ,........., pe cand a fost construit el , neodimiumul era un vis frumos . In ceea ce priveste primul difuzor ( carcasa plastic , diam. 4" , conector semnal ) tind sa cred ca e de masina . Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Dup? aspect, primul pare a fi Isophon, de obicei prin Volkswagen g?se?ti a?a ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum