Vizitator berti Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 As vrea sa discutam putin despre tweeterele din masina!Care ar fi pozitita ideala, cat mai sus pe stalpi, mai la mijloc undeva pe bord, voi pe unde le aveti montate si cat de multumiti sunteti de ele?Orice parere e bine venita!P.s. La Matiz pe unde ati vazut puse tweetere ? Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 inaltele se aud mai frumos daca vin de sus, dealtfel si urechea aude inaltele mai bine daca vin de sus.Daca vin de jos creaza o stare de disconfort. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 mie imi place sa le pun cat mai aproape de mid-bas Link spre comentariu
Vizitator yogy Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 Eu folosesc twetere in fata pe bord langa stalpi in paralel cu dif de pe usi si se aude excelent nu deranjeaza la urechi si am si calitate. Link spre comentariu
micutu Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 in usi sus, sau un stalpi, ideea e sa fie indreptate spre tine Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 Tweeterele trebuie pozitionate la nivelul urechii si indreptate sper pasageri1!!.Se pot monta ff bine in portiere cu un aspect beton ;)La Matiz pot spune ca am vazut montate tweetere in bord dar aveau un suport un pic mai special si se puteau intoarcea cateva grade in functie de preferinta. Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 Tweeterele trebuie pozitionate la nivelul urechii si indreptate sper pasageri1!!tu stai cu urechea lâng? ?iuitoare deastea ????? :shock: eu le am montate pe bord si sunetu este suparator la volum mare :( Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 pe tavan. 2 de caciula Link spre comentariu
micutu Postat August 6, 2005 Partajează Postat August 6, 2005 pai cine te pune sa le ti fara condensator :lol: :lol: :lol: eu le tin cu unul de 1uf Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 7, 2005 Partajează Postat August 7, 2005 Din partea mea punele sub scaun. Eu ti-am spus unde se aud cel mai bine, acuma dak tuh ai niste prastii de tweetere care chiar numai aia fac sa tiuie Uitate in magazine sa vezi unde iti recomanda sa le montezi poti sa faci ca si Kamelleon sa le montezi pe tavan dar nu stiu cum va suna ???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum