Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Locul optim pentru tweetere ?

Vizitator berti

Postări Recomandate

Vizitator berti

As vrea sa discutam putin despre tweeterele din masina!Care ar fi pozitita ideala, cat mai sus pe stalpi, mai la mijloc undeva pe bord, voi pe unde le aveti montate si cat de multumiti sunteti de ele?Orice parere e bine venita!P.s. La Matiz pe unde ati vazut puse tweetere ?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• micutu

2

• Bogdi16

2

• adi_0106

1

Vizitator kameleon

inaltele se aud mai frumos daca vin de sus, dealtfel si urechea aude inaltele mai bine daca vin de sus.Daca vin de jos creaza o stare de disconfort.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Tweeterele trebuie pozitionate la nivelul urechii si indreptate sper pasageri1!!.Se pot monta ff bine in portiere cu un aspect beton ;)La Matiz pot spune ca am vazut montate tweetere in bord dar aveau un suport un pic mai special si se puteau intoarcea cateva grade in functie de preferinta.

Link spre comentariu

Tweeterele trebuie pozitionate la nivelul urechii si indreptate sper pasageri1!!

tu stai cu urechea lâng? ?iuitoare deastea ????? :shock:

Posted Image

eu le am montate pe bord si sunetu este suparator la volum mare :(

Link spre comentariu

Din partea mea punele sub scaun. Eu ti-am spus unde se aud cel mai bine, acuma dak tuh ai niste prastii de tweetere care chiar numai aia fac sa tiuie :d Uitate in magazine sa vezi unde iti recomanda sa le montezi poti sa faci ca si Kamelleon sa le montezi pe tavan dar nu stiu cum va suna ????

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări