Vizitator yglos Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 E vorba de acumulatorii pentru UPS-uri si altele...Acum 2 ani am cumparat 2 buc no name chinezesti care acum sunt aproape dusi in conditiile in care ei nu au fost folositi in sarcina decit foarte rar...Intrebarea mea este: Ce tip,marca imi recomandati pentru o fiabilitate mai mare ?De ex...SUNLIGHT,FIAMM,SIGBAT...etc Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Yuasa si Panasonic sunt de topDaca acumulatorii au stat in ups,s-au dus,ca upsul n-a avut grije de ei (d-aia termenul e de 2-3ani,iar in cel mai bin caz,de 5) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 fiamm - gs au raportul calitate-pret extrem de bun...!yuasa si panasonic or fi ei buni , nu zic ba...insa sint foarte scumpi ca pret...! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 da,intr-adevar panasonic sigur sunt scumpi raude alte firme nu stiu nimic,ca nu am avut Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Acumulatorii cu acid sunt incredibil se simplu de ingrijit... Cred ca si cu asta ar trebui deschis un topic. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 in ups-uri se folosesc NUMAI acumulatori cu gel...!acumulatori cu acid doar la autoturisme , camioane ,tractoare , motociclete si electrocare , etc...! Link spre comentariu
Jimmy Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 si gelul ala ce crezi ca contine? bineinteles ca tot acid! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 nu asta conteaza...!evident ca si gelul contine niscaiva acid acolo...! cei cu gel se pot folosi / utiliza si in pozitii inclinate si nu necesita intretinere periodica...!cei cu acid trebuie folositi numai in pozitie verticala si necesita intretinere periodica...!despre asta e vorba in principal...! Link spre comentariu
Vizitator yglos Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Multumesc pentru raspunsuri.In principiu am gasit YUASA la un pret bun...si fara diferenta mare de pret fata de FIAMM.Cit despre "originalitatea" produselor...nu am de unde sa stiu cum sunt. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 @Sandu_alex_999 -deja exista topicul ala unde vorbeam de acumulatori si upsuri,de 9 pagini Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Daca esti pe buget (cine nu e) SSB (nemtesti) cca 40 de ron fata de panasonic care sint aproape 60 ron. Si unii si altii au durata de viata 5 ani Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 nu asta conteaza...!evident ca si gelul contine niscaiva acid acolo...! cei cu gel se pot folosi / utiliza si in pozitii inclinate si nu necesita intretinere periodica...!cei cu acid trebuie folositi numai in pozitie verticala si necesita intretinere periodica...!despre asta e vorba in principal...!Vorbind de intretinere nu ma refeream la completarea acidului. Ma refeream la altceva , ceva ce acumulatorii mai au nevoie din cand in cand Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Yuasa sau CSB (am scos un CSB dint-un APC nesolosit de cateva luni bune si tine destul de bine si acum) nici sunlighturile nu sunt rele.panasomnic (panasonic desigur) nu am avut ocazia sa testez.fugi de acumulorii no_name sau well (prosti rau) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum