Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RECOMANDARI ACUMULATORI 12V 7Ah

Vizitator yglos

Postări Recomandate

E vorba de acumulatorii pentru UPS-uri si altele...Acum 2 ani am cumparat 2 buc no name chinezesti care acum sunt aproape dusi in conditiile in care ei nu au fost folositi in sarcina decit foarte rar...Intrebarea mea este: Ce tip,marca imi recomandati pentru o fiabilitate mai mare ?De ex...SUNLIGHT,FIAMM,SIGBAT...etc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• misuraelectronic

3

• Sandu_alex_999

2

• Jimmy

1

Top autori în acest subiect

nu asta conteaza...!evident ca si gelul contine niscaiva acid acolo...! cei cu gel se pot folosi / utiliza si in pozitii inclinate si nu necesita intretinere periodica...!cei cu acid trebuie folositi numai in pozitie verticala si necesita intretinere periodica...!despre asta e vorba in principal...!

Link spre comentariu
Vizitator yglos

Multumesc pentru raspunsuri.In principiu am gasit YUASA la un pret bun...si fara diferenta mare de pret fata de FIAMM.Cit despre "originalitatea" produselor...nu am de unde sa stiu cum sunt.

Link spre comentariu

nu asta conteaza...!evident ca si gelul contine niscaiva acid acolo...! cei cu gel se pot folosi / utiliza si in pozitii inclinate si nu necesita intretinere periodica...!cei cu acid trebuie folositi numai in pozitie verticala si necesita intretinere periodica...!despre asta e vorba in principal...!

Vorbind de intretinere nu ma refeream la completarea acidului. Ma refeream la altceva , ceva ce acumulatorii mai au nevoie din cand in cand :nas:
Link spre comentariu

Yuasa sau CSB (am scos un CSB dint-un APC nesolosit de cateva luni bune si tine destul de bine si acum) :da nici sunlighturile nu sunt rele.panasomnic (panasonic desigur) nu am avut ocazia sa testez.fugi de acumulorii no_name sau well (prosti rau) :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări