Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receiver AV Harman Kardon HK 3490, ce boxe sa-i atasez?

Vizitator PROCURROR

Postări Recomandate

Vizitator PROCURROR

Salut ,

am si eu o mica nelamurire ...fiind un novice in audio-video ....am primit cadou un Receiver AV Harman Kardon HK 3490...acum pentru ca il tin in cutie de 2 saptamani ...spuneti-mi va rog ce trebuie sa mai achizitionez...

1. Boxe?...de care

2. Player ceva ...de care ..

3.Amplificator ...sau Receiver AV Harman Kardon HK 3490...e chiar amplificatorul ( habar nu am )..care e diferenta intre amplificator si ce am eu ...trebuie sa-mi mai iau si amplificator?

4.. ce e de fapt acest receiver al meu ??

Multumesc mult ! Anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

2

• Cumnatu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai fost curios sa-i citesti manualul ? Daca-l citeai ai fi stiut , ce e !

http://www.neomax.ro/Harman_Kardon_HK_3 ... 0s335.html

Adica (cea mai simpla explicatie ) amplificator cu tuner integrat , cu intrari multiple atat audio cat si video.

Boxele pt el , le achizitionezi in functie de spatiul ce urmeaza a fi sonorizat , de buget si de genul predominant de muzica pe care-l asculti . Poti sa-l folosesti cu 2 boxe pe 8 ohm , sau mai poti adauga inca 2 suburi active .

Deci pt inceput , specifica : spatiu de sonorizat , buget si ce gen de muzica asculti ( sau ce asteptari muzicale ai )

Link spre comentariu
Vizitator PROCURROR

Deci pt inceput , specifica : spatiu de sonorizat , buget si ce gen de muzica asculti ( sau ce asteptari muzicale ai )1. Buget ...pana in 30 mil ...daca e ceva de calitate2/ un living de 50 mp //..dar ma gandesc sa-l scot vara si pe o terasa afara ..pentru chefuri3.genuri ...hmm...all inclusiv :limb: deci ...ce boxe sa iau? si ce cabluri si ...ce-mi mai trebuie?

Link spre comentariu

2 boxe standfloor Magnat Monitor Supreme 20001 subwoofer Magnat Monitor Supreme Sub 301Apt. standfloor cablu audio oarecare, cu sectiunea de minim 4 mm patrati.semnal la subwoofer cu un cablu RCA-RCA cat de cat decent ca raport pret/calitate... probabil ca undeva pe la 50 ron unul de 2m.pret 2878 ron + cablurile total ~ 3000 ron

Link spre comentariu

Ai 2 variante la dispozitie: 1 - Sa cumperi o pereche de boxe calumea ( + sub daca simti nevoia ) - Asemanatoare cu cele propuse mai sus... 2 - Sa le construiesti tu , bineinteles cu indrumarea colegilor de pe forum.Sfatul meu la varianta 1. : Modul cum percepem sunetul este diferit de la persoana la persoana si deaceea te sfatuiesc sa asculti cat mai multe boxe inainte sa te hotarasti ce-ti cumperi !!!La vasianta 2. : Datorita faptului ca dispui de o suma destul de frumusica , ai putea incerca ceva proiecte exotice care promit o calitate net superioara a sunetului. Vezi proiecte ale userului " felixx " sau proiecte propuse aici viewtopic.php?f=4&t=48210 , sau ce crezi ca ti-ar place tie d.p.d.vd. al sunetului.Numai bine !

Link spre comentariu

Din cate am inteles tu preferi mai mult forta decat cumintenia in semnalul audio. Atunci boxele recomandate de colegi o sa fie subnutrite din punct de vedere al gustului tau ( asa cum il inteleg eu ) Da, la banii aia sigur poti sa faci niste proiecte interesante dar dupa cum ai deschis topicul deduc cum ca nu te pricepi deloc ( ceea ce nu este o crima ) Eu unul te invit pe la mine ( si daca esti interesat da-mi un PM ) am niste boxe de vanzare cu tot cu statia aferenta, sau fara, care cred eu ca ti-ar satisface necesitatile. La preturi decente evident. Ca sa nu zica cineva ca fac reclama n-o sa le dau numele. Este insa pacat de banii aia sa iei ceva asa de fin cum au prezentat colegii mai sus ( parerea mea evident ) pentru ca simt la tine ca vrei sa rupi putin si peretii din cand in cand. Eu ( si multi altii in locul tau ) as folosii banii respectivi ca sa imi fac incintele mele dar tu nu cred ca ai acest timp si concluzia mea este ( dealtfel binecunoscuta ) NU CUMPARA NIMIC fara sa auzi cu urechea ta cum se aud, cum se aud pe statia ta, cum se pupa cu ea, cum poate ea sa le miste pe respectivele boxe. Eu am patit-o de 3 ori sa am statie relativ buna, difuri relativ bune dar nu se pupau intre ele ca si tip de sunet. Si insist sa nu cumperi nimic fara sa asculti inainte mai ales pentru ca sunetul nu este bun sau rau, el este intotdeauna subiectiv de la om la om. In cel mai bun caz daca vei lua ceva "recomandat" fara sa asculti poti sa ajungi sa apreciezi ca si corecta recomandarea dar nu vei fi deplin multumit niciodata decat daca le asculti tu inainte si decizi tu si urechea ta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări