Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

creare utilizare si configurare vpn

pusttiu

Postări Recomandate

problema mea e urmatoarea:

am la munca un pc server intr-o retea 172.xxx.xxx.xxx din care pot seta parametri la o instalatie. (pe acest sistem nu am acces la net. dar as putea sa mai pun o placa ( as incalca politica firmea de aceea tre sa fie cu vpn sau o alta conexiune criptata) pe el am win xp sp2.

am un alt pc pe care am net cu ip 192.168. tot win xp sp2 , pot lua netul si placa de la acesta...

cum fac un server de vpn sau ce tre sa fac sa pot sa ma conectez de acasa ( am rds ) al munca... netul de la munca e facut tot cu un routerer .

ms de ajutor, orice informatie e bineveninta.

http://www.onecomputerguy.com/networkin ... server.htm

asta am gasit eu , dar cum fac sa pot avea ambele retele pe acelasi sistem si sa mai si functioneza aplicatia... :(

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusttiu

4

• MifTy

3

• srdjan

1

Top autori în acest subiect

hamachi are nevoie de client ?i operator la ambele capete...merge doar dac? îl setezi înainte s? pleci, ?i închizi monitorul... ?i cum majoritatea firmelor cer ca la închiderea programului s? închizi de tot pc-ul...ba?ca, e conceput pentru jocuri.chiar ei spun c? nu garanteaz? func?ionarea pe alte aplica?ii...

Link spre comentariu

am mai folosit hamayachi dar nu sunt super multumit... ma gandeam geva in gen puty ... nu e problema cu sistemul, daca e server oricum merge non-stop :) deci pot pune ce vrerau eu sa ruleze in fundal,,,,chiar si un torrent :)) cu jocurile iar nu e probleme ca mi0am si instalat un unreal2008.....

Link spre comentariu

pot face si forward pe router... pe ce port vreau si pt ce ip anume... deci nu e problema de limitare...toate resusese sunt disponibile. trebuie doar sa stii sau sa invat cum sa mearga pe sp2 2 retele cu 2 ip diferite,,,si cum sa posneasca aplicatia mea pe ip cu 172 si nu pe cel cu 192. :( pls help.

Link spre comentariu

cel mai simplu e s? mai adaugi o plac?, dar asta zici c? nu se poate...singura solu?ie e s? schimbi ip-ul înainte s? pleci... doar c? n-ai s? mai acces la routerul intern :rade: ... cu un remote desktop nu ar merge???

Link spre comentariu

nu am cum sa pun a 2 placa pe acel sistem. am zis sa fac altfel....iar pt un remote descktop stiu ca tre sa fii in acelasi lan la mine netu e pe 192.168. pc cu problema e in alt lan :(

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări