nutzu11v Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 eu am adobe reader si am nevoie de un program in care sa pot sterge anumite cuvinte etc ca am ceva referate si as vrea sa le modific uneri mai trebuie completat alteori sterse anumite cuvinte randuri astept mai multe variante va multumesc Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 O varianta este "OpenOffice" plus pluginul "pdfimport". Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 eu parca foloseam foxit reader, nu am mai avut nevoie de ceva vreme de el si nu mai stiu dacavera free (dar parca era) Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Da, da, FoxIT PDF.....(sa nu ma auda nimeni...cauta o varianta cu crack). E foarte bun. Poti scoate poze, sterge cuvinte , extrage pagini etc. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Da, da, FoxIT PDF.....(sa nu ma auda nimeni...cauta o varianta cu crack). E foarte bun. Poti scoate poze, sterge cuvinte , extrage pagini etc.rusinica rusinica, eu ma refeream la varianta free (trial) sssssssssssssttttttt ! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 rusinica rusinica, eu ma refeream la varianta free (trial) sssssssssssssttttttt !Credeam ca suntem intre 4 ochi ....varianta free e cam....free Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 partea proast? e c? ?i foxit a trecut de la "free" la "shareware"...exist? înc? softuri de editat pdf-uri free pe windows, doar c? trebuie s? verifici dac? chiar merg... Link spre comentariu
indy666 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Incearca cu Adobe Acrobat( a nu se confunda cu Acrobat Reader), http://download.kappa.ro/action__file/id__4666 Link spre comentariu
iulidan2 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Foxit reader e un program care nu consuma resurse ca si Acrobat reader, dar daca a trecut si el de partea cealalta, ramane sa vedem varianta propusa de yo9hnf, ca personal, am deja traditie la folosirea programelor sub aceasta forma. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 dac? pdf reader freeware vre?i, vede?i cum v? place sumatra.eu îl am ca portable apps, ?i sunt destul de mul?umit de el... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum