The Stressmaker Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Eu chiar am spalat cu sapun si o pensula un radiator de celeron.Era lipicios,cand l-am scos,de la fumul de tigara care s-a depus pe radiator.Spre exemplu am un MSI mx440 cu 64mb ram overclock-ata din fabrica de la 350 la 405 mhz cu radiator pasiv la care dupa aproximativ o ora se blocheaza la un joc gen nfs(mai tarziu am aflat ca are protectie interna la 175 grade).Rezolvarea:ventilator.Dezavantaj:praf si scame.Btw,sunt ateu.Daca ai un prieten fumator (care fumeaza in camera cu calculatorul),de curiozitate la un an de "afumare" a unitatii,scoate radiatorul de la procesor si tine-l in mana.Ai sa remarci imediat "adezivul".Daca faci desprafuirea,incearca dupa aspirare (foloseste si o pensula cand aspiri,nu forta cu tubul aspiratorului in locurile unde nu ajungi),daca ai acces la un spray cu aer comprimat foloseste-l la fantele radiatoarelor de la procesor/placa video/chipset(nu folosi compresor sau altceva-are ulei si alte lichide plus ca are presiune prea mare).E o idee buna sa te uiti in Control Panel / Administrative Tools / Event Viewer.Acolo ai erorile generate in windows:Application pentru erorile de la programe si System pentru erorile de windows.Acolo nu apar de obicei cele legate de blocare la supratemperatura la care se activeaza protectia termica a procesorului. Link spre comentariu
oachy Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 @The Stressmaker - multumesc de sfaturi , dar chiar cu depanarea ma ocup (hard si soft)ce spui ai drepatate, singura chestie cu care nu sint de acord e apa si sapunulsa nu o iei ca pe ceva personalnumai bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum