Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony SS-MF 450

Vizitator geoghn

Postări Recomandate

Vizitator geoghn

Salut, vreau un sfat, am cumparat de curand 2 boxe Sony, SS-MF 450...ce amplificator s-ar potrivi cel mai bine la ele? Sunt nou pe aici dar nu sunt departe de cei carora li se adreseaza forumul. atata doar ca nu am experienta mare in audio si nu cunosc piata. :jytuiyu Acum le folosesc cu un vechi Akai AM 201 pe care il am de cca 20 de ani dar cred ca nu este cel mai potrivit amplificator pentru ele.multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonydaniel

1

• Ciprian Alexandrescu

1

Eu zic sa ai minim 50 W curati pentru ele..din pacate au randament mic si ca sa ai presiune sonora mai mare va trebui sa pompezi putere..eu le-am ascultat la reprezentanta si nu mi-a placut deloc cum suna :cry: .

Link spre comentariu
Vizitator geoghn

Multumesc pentru sfat, ce alte boxe pot cumpara care sa se auda BINE la volum mic? Cu 50W in cele 2 Sony SS-MF 450.....nu prea mai stai in casa. Amplifu meu este 2x60 RMS, de miscat le misca bine dar la volum mic nu are dinamica, sau dupa cum spui s-ar putea ca totusi difuzoarele sa fie de vina. Este vechi intr-adevar amplificatorul dar pe niste difuzoare Philips de 40W a mers chiar bine. (Oare am devenit eu mai pretentios? :werg )

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Sunt boxe de buget redus...Merg binisor pe amplif din gama sony dar cu mentiunea ca nu tin la putere max 30w si conteaza foarte mult de unde se baga semnal in amplif.Pt o camera sau chiar o sufragerie decenta sunt ok...Eu am mf 400 si le-am folosit pe un amplif facut de mine cu tda7294...Mama ce petreceri am dat cu ele ampliful fiind limitat la 40w pe canal si cu o placa de sunet decenta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări