Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sharp vt1428m

Postări Recomandate

salutarema poate ajuta cineva cu o documentatie(manual service) pentru aceasta marca.Am probleme la meniu nu pot sa dau comenziile de cautare ,memorare.Cu universala fac doar volum,canale dar in meniu nu pot seta nimic.Este posibil sa folosesc o telecomanda de la alt model tv?Sau daca este posibil sa fie alterat dumpul?Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

7

• tehtronics

3

• FLORIN IORDACHE

2

Top autori în acest subiect

Telecomanda originala: RRMCG1046PESATelecomenzi compatibile: IR311 sau MFY(cod-1624) de la GBSCred ca TV-VCR este blocat in CHILD LOCK(telec.orig. are un asemenea buton).Daca nu faci rost de telecomanda, atunci singura solutie ar fi rescrierea memoriei(iti trimit si eu cateva dump-uri, pe care sa le incerci).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

da"tehtronics" ramin si eu la aceeasi parere acest prieten a mers la magazin si a luat telecomanda aceasta dar partial functioneaza,cu altele nu va contrazic deloc urmeaza sa-l anunt ca trebuie sa ia o alta telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări