vasile eugen Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 salutarema poate ajuta cineva cu o documentatie(manual service) pentru aceasta marca.Am probleme la meniu nu pot sa dau comenziile de cautare ,memorare.Cu universala fac doar volum,canale dar in meniu nu pot seta nimic.Este posibil sa folosesc o telecomanda de la alt model tv?Sau daca este posibil sa fie alterat dumpul?Va multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Va Salut cu respect daca aveti nevoie de damp pt tv-u uitati o adresa de unde puteti ca sa-l loati damp-ul http://elektrotanya.com/sharp_vt-1428m.rar/download.cgi Si daca este mai caut eu si service manual. Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Telecomanda originala: RRMCG1046PESATelecomenzi compatibile: IR311 sau MFY(cod-1624) de la GBSCred ca TV-VCR este blocat in CHILD LOCK(telec.orig. are un asemenea buton).Daca nu faci rost de telecomanda, atunci singura solutie ar fi rescrierea memoriei(iti trimit si eu cateva dump-uri, pe care sa le incerci). Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 da asa cred si eu ca este blocat, telecomanda originala nu o are, ma gindeam eventual; la o rescriere eeprom.va multumesc foarte mult Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Cu multa placere. Va dorim mult succes si multa bafta. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 am incercat dar tot nu iese din starea de blocaream o universala rm 101 remot control ,intru in meniu dar nu ma lasa sa selectez nimic sau trebuie din doua butoane? Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Iti trebuie telecomanda originala sau compatibila, care are buton de deblocare CHILD LOCK vezi aici un model, dar doar pt. partea de TV(tasta in cauza este cea cu cheia) http://www.telecomenzi-shop.ro/articol/ ... A-161.html Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 ledul cu cheie sa stins acum,nu este aprins Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 acest model de telecomanda ia fost recomandat de la un magazin Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 http://www.telecomenzi-shop.ro/articol/ ... 6-162.html acest model la primit Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 ...si ii merge cu aceasta telecomanda?raman la parerea ca ii trebuie G1051=IR311=P568=COM3167 Link spre comentariu
vasile eugen Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 da"tehtronics" ramin si eu la aceeasi parere acest prieten a mers la magazin si a luat telecomanda aceasta dar partial functioneaza,cu altele nu va contrazic deloc urmeaza sa-l anunt ca trebuie sa ia o alta telecomanda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum