pelikanu Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Am nevoie de schema acestui aparat, am cautat-o cu clasicul google insa nu am dat de ea.As vrea sa il fac inapoi functional (momentan daca il alimentez, se aprind tuburile nixie si atat, indiferent de semnal - nu face nimic)Atasez niste fotografii cu el, sper sa fie suficient de clare.Numele lui cred ca este "SIN S100" Link spre comentariu
pelikanu Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Integratul MC1710CL (poza si datasheet-ul in atasament) cu ce poate fi inlocuit? Ar trebui un comparator de viteza - 40ns - insa nu stiu nici un comparator care sa indeplineasca cerintele acestea. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Nu stiu cu ce tensiune ar trebui alimentat. LT1016 îi bun? MAX941CPA? Link spre comentariu
pelikanu Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 LT1016 pare a fi ideal pentru treaba asta, multam' mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum