Bulanu Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Buna ziua,Incep acest post prin a va cere putin ajutor... am o carcasa Game Cube, la care m-am gandit sa-i dau un "Tuning" ...Vreau sa montez pe fatza, un potentiometru, care sa aiba legatura cu iesirea audio de pe Front Panel..., pt casti...Credeti ca voi reusi acest lucru? el are o mica placuta pe care sunt prinse intrarile jack in/mic, o sa fac o poza la ea maine si va dati seama....Va multumesc Link spre comentariu
indy666 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Se poate realiza ce vrei tu. De pe placa de baza pleaca la Front Panel este un cablu format din mai multe fire, acolo trebuie sa identifici 3 fire si anume cele 2 plusuri si masa (front right si front left) care vin la mufa de casti de pe fata unitati. Pe acele 3 fire pui un potentiometru stereo pe care il legi exact ca in imagine http://i8.tinypic.com/4pmep3c.jpg. Bafta !! Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Iti multumesc pentru sfat, dar, nu ar fi mai bine sa gasesc acele fire si sa fac montajul de alte fire direct pe placuta? adica, sa nu stric cablul ala?+ ca, nu ar trebui sa tin cont de un anumit potentiometru? V, mAh, ohmi, ceva?? Link spre comentariu
indy666 Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Este mai usor sa montezi potentiometrul pe cablu direct. Potentiometrul sa fie in jurul valori de 50kohm. Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 ok, ms mult de tot... Link spre comentariu
yo4hhp Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 si potentiometrul sa fie logaritmic Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Vreau sa montez un potentiometru pt casti.Ce impedanta au castile ? Link spre comentariu
Vizitator vik Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Vreau sa fac ceva asemanator, dar cu niste boxe puse in paralel si nu stiu ce valoare sa aleg pentru potentiometrul "satelitilor" - amplificatorul scoate maxim 30W pe 8ohmi, "satelitii" au 20W si 4ohmi.Merge tot un 50Kohmi?Multumesc. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Castile au 32 ohmiPe firul castilor cu impedanta de 16...32 ohmi este montat un potentiometru de 500 ohm...1K , deci poti monta unul de aceeasi valoare inainte de mufa pentru casti.Vreau sa fac ceva asemanator, dar cu niste boxe puse in paralel si nu stiu ce valoare sa aleg pentru potentiometrul "satelitilor" - amplificatorul scoate maxim 30W pe 8ohmi, "satelitii" au 20W si 4ohmi. Nu poti monta potentiometru de volum la iesirea unui amplificator de putere ! Acesta trebuie montat la intraraea amplificatorului pe linia de semnal. Link spre comentariu
Vizitator vik Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 N-am stiut (credeam ca-i ok sa pun potentiometre pe medii/inalte daca sunt in paralel), ramane sa-i fac un circuit de atenuare -3db. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 credeam ca-i ok sa pun potentiometre pe medii/inalte daca sunt in paralelDaca ai niste reostate de putere, bobinate, de vreo 50W, le poti utiliza ! Se gasesc in generatoare de curent continuu pentru sudura, modele vechi, unde regleaza curentul de excitatie ... iarna te ajuta si la incalzirea camerei ! Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Castile au 32 ohmiPe firul castilor cu impedanta de 16...32 ohmi este montat un potentiometru de 500 ohm...1K , deci poti monta unul de aceeasi valoare inainte de mufa pentru casti.eu am casti profesionale, nu am pocneli de-alea cu potentiometru pe ele.. dar am inteles ce vrei sa spui, multumesc Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 castile PROFESIONALE sar de obicei de 300 ohm, Link spre comentariu
Bulanu Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 http://www.sennheiser.com/sennheiser/ho ... Open&row=3 si mai am niste jvc-uri http://www.jvc.co.kr/bbs/board.php?bo_t ... 370&page=2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum