Vizitator alexbuhu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 As dori sa fac un preamplificator pentru chitara.Vreau ca acesta sa ma ajute sa inregistrez.Nu dispun de destule "resurse" ca sa zic asa, cum ar fi cunostinte in electronica, scule si altele pentru al confectiona si din acest motiv apelez la voi.Cam care ar fi pretul cu un corector de ton?dar fara?ar iesi mai ieftin.Mi l-ar putea face cineva de aici?si sa ma incadrez in aproximativ 50 lei? Link spre comentariu
Jimmy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 unde vrei sa duci semnalul mai departe din preamplif? cu ce faci inregistrarile? Link spre comentariu
Vizitator alexbuhu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 unde vrei sa duci semnalul mai departe din preamplif? cu ce faci inregistrarile?Intr-o placa audio.Inregistrez cu programe cum ar fi Sony Sound fourge etc. Link spre comentariu
Vizitator alexbuhu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Am gasit ceva destul de interesant care , parerea mea m-ar salva si de costul unei placi audio si a unui preamplif. http://magazinuldemuzica.ro/THE-T-BONE- ... 14038.html Ce ziceti? Ar suporta drivere ASIO? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 E perfect, dar comanda minima e de 30 euro + taxe transport. Link spre comentariu
Vizitator alexbuhu Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 E perfect, dar comanda minima e de 30 euro + taxe transport.Deci zici ca ar fi ok?Nu ar fi o problema, doar sa fie bun, sa am si calitate la el. Link spre comentariu
Jimmy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 daca la calitatea sunetului te referi, va fi cam la fel ca la o placa audio onboard. in fond, e doar o mica placa de sunet usb, cu preamplificator pentru chitara integrat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum