Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator cu ha13158a

crydel

Postări Recomandate

As dori niste lamuriri in privinta acestui amp...schema am gasit-o(datasheet ul)dar am cautat si circuitul realizat de alte pers si surpriza...avea 4 condensatori dintre care unu cu descarcare rapida :sparge: deci ori gresesc undeva ori,nu mai intaleg nimic.Si a doua intrebare ar fi daca se poate controla amplificarea la toate 4 canalele cu un singur potentiometru

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crydel

5

• nicolaus

2

Top autori în acest subiect

Integratul se foloseste prin aparatele audio de auto, schema cu putine componente adiacente.Are condensatori obisnuiti.Daca vreti reglaj volum cu un singur potentiometru, pe toate canalele deodata... :nas: Se poate, dar aveti doar stereofonie(cu un potentiometru dublu).Puteti folosi asa, un pot logaritmic dublu(deci 2 intrari,adica stereofonie),cu patru difuri(sau doua...).E o varianta...

Link spre comentariu

Asa intalesesem si eu din schema dar cand am vazut poza m-a bagat in ceata condensatorul ala care apare in plus(rosu),la capitolul potentiometre ce valoare recomandati?ps intradevar integratul il am dintr un jvc auto distrus

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări