crydel Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 As dori niste lamuriri in privinta acestui amp...schema am gasit-o(datasheet ul)dar am cautat si circuitul realizat de alte pers si surpriza...avea 4 condensatori dintre care unu cu descarcare rapida deci ori gresesc undeva ori,nu mai intaleg nimic.Si a doua intrebare ar fi daca se poate controla amplificarea la toate 4 canalele cu un singur potentiometru Link spre comentariu
crydel Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 cam tot ce am gasit despre amp Link spre comentariu
crydel Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 nu toti odata......probabil trebuia sa postez la incepatori,poate aveam mai multe sanse de raspuns Link spre comentariu
nicolaus Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Integratul se foloseste prin aparatele audio de auto, schema cu putine componente adiacente.Are condensatori obisnuiti.Daca vreti reglaj volum cu un singur potentiometru, pe toate canalele deodata... Se poate, dar aveti doar stereofonie(cu un potentiometru dublu).Puteti folosi asa, un pot logaritmic dublu(deci 2 intrari,adica stereofonie),cu patru difuri(sau doua...).E o varianta... Link spre comentariu
crydel Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Asa intalesesem si eu din schema dar cand am vazut poza m-a bagat in ceata condensatorul ala care apare in plus(rosu),la capitolul potentiometre ce valoare recomandati?ps intradevar integratul il am dintr un jvc auto distrus Link spre comentariu
nicolaus Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Sub impedanta de intrare(25K), daca gasiti un 2x20K ar fi bine, daca nu, 2x25K,logaritmic. Link spre comentariu
crydel Postat Noiembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 multumesc de indrumare ,ma apuc de treaba,pana diseara ori fum ori decibeli Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum