collemann Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Salutare Asi avea nevoie da cateva pareri in legatura cu o problema legata de HDD-ul unui laptop.Am un laptop destul de batran (Dell Latitude C600) la care tocmai i-a murit hdd-ul. Acum nu asi mai da alti bani pe un hdd, si asi fi curios daca se poate monta in locul hdd-ului defect un altul de 3,5"? Se poate face un adaptor ceva? aveti vre-o ideie? schema ceva?L-asi putea pune pe USB dar acest laptop nu buteaza de pe usb.... Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Salutare Asi avea nevoie da cateva pareri in legatura cu o problema legata de HDD-ul unui laptop.Am un laptop destul de batran (Dell Latitude C600) la care tocmai i-a murit hdd-ul. Acum nu asi mai da alti bani pe un hdd, si asi fi curios daca se poate monta in locul hdd-ului defect un altul de 3,5"? Se poate face un adaptor ceva? aveti vre-o ideie? schema ceva?L-asi putea pune pe USB dar acest laptop nu buteaza de pe usb.... Cu partea de date e foarte simplu va trebuie "ADAPTOR IDE 2.5"-3.5" 30 lei". Dati un search pe Google dupa textul dintre ghilimele... E mai complicat cu alimentarea, deoarece va trebui sa alimentati hdd extern dintr-o sursa care sa ii dea 1A pe 5V si 0.5A pe 12V.http://testere-adaptoare.sorinescu.net/ ... .8%22.htmlBAFTA! Link spre comentariu
collemann Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Am pe acasa un dvd-rw extern..se conecteaza la usb. Asi putea scoate dvdrw-ul de acolo si sa folosesc alimentarea acelui dvd-rw pentru a alimenta hdd-ul? (mai ramane sa fac doar legatura cu o pamblica din aceie lata, intre hdd-ul extern si portul din interiorul laptop-ului). ar trebui sa functioneze?mersi pt ajutor Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 po?i folosi sursa aia, dar va trebui s? cumperi o panglic? adaptoare... de la 44 la 40 de pini.l-ai desf?cut deja, nu, ?i ai v?zut c? nu sunt de aceea?i m?rime!!!... Link spre comentariu
Vizitator LORIAN Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Scuze ca postez aiurea aici dar collemann am vazut ca ai un topic ca ti se blocheaza calcu..ai rezolvat? sau tot se blocheaza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum