Vizitator mrc Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 ce spuneti de Pioneer A-209R cine la auzit cum mergePutereContinuous Power output 20 ? 20,000 Hz, 4 ? 2* x 45 W, Continuous Power output 20 ? 20,000 Hz, 8 ? 2* x 35 W, DimensiuniDimensiuni (W x H x D) 420 x 114 x 307 mm Greutate4.7KGConsumPower Consumption (In Use / Standby) 130 W Intrari/IesiriAudio Input CD, Phono, Tape 1, Tape 2, Line, Tuner, /Headphone Output, Speaker Outputs 2 AlteleDirect Construction, Twin Mono Symmetrical Construction, Large Insulators, Direct Energy MOSFET Circuit, Low-Impedance Driving Capability, Wide-Range Linear Circuit, ?DIRECT? Switch, Loudness, Tone Controls, SR (System Remote), Control Unit, Two-Way Dubbing, Audio Inputs 6 Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Nu stiu de ce tot mai insisti cu alte amplificatoare , din moment ce ti sa spus ca NAD-ul e cel mai bun la acea categorie de pret.........?????? Daca nu vrei sa-ti cumperi scule noi , da o raita pe la rubrica " vanzari " , sau cauta pe ziarul local sau pe net ceva second-hand . Sau daca totusi nu vrei nici second-hand si vrei ceva nou dar cu un sunet digerabil ia-ti aste si gata ......... http://www.cel.ro/boxe/boxe-microlab-solo7c-l/ Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Pîn? la urm? fiecare î?i cump?r? ce-i place, dup? aia vede pe ce a dat banii. mrc, era suficient s? copiezi datele doar pîn? la greutate ?i consumul de la re?ea, cine e cît de cît cunosc?tor î?i face imediat o p?rere. Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Pioneer-ul e decent pentru banii dati pe el. Se aude placut, un pic mai rece decat imi place mie(poate fi de la boxele Pioneer turnuri la care era conectat). De fapt tot ce am auzit Pioneer e cam rece pentru gustul meu, parca prea multe medii(nu inseamna ca nu are bass, cel putin cu Loudness-ul activat). Hm... aplic la ce au zis cei dinaintea mea... NAD. Eventual mergi pe ONKYO... undeva intre NAD si Pioneer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum