Vizitator mrc Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 ce amplificator si boxe recomandati pt ascultare de muzica acasa hi fi?stereo Link spre comentariu
Purple Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Pentru inceput, valabil pentru TOTI cei care ar mai intreba ,intai sa ne spui:1.cati bani poti investi2.ce muzica asculti3.marimea incaperii in care va fi pus sistemul4.de pe ce suport vrei sa asculti:CD,vinyl,direct din PC5.vei utiliza aparatele si pentru vizionat filme?6.esti dispus ca daca recomandarile te duc spre o suma de sa zicem 4000 lei sa mai astepti ca sa iei ceva mai scump pentru a realiza o configuratie mai buna? Link spre comentariu
Vizitator mrc Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 1 dispun de 2000 roni2 muzica ascult cam toate genurile mai rar populara si manele3 camera are 4 x5 x2.7 m4 ascult de pe pc placa audio creative x fx si un sistem 5.1 genius5 filme nu6 4000 mi se pare o suma pre mare deocamdata ,pe de alta parte nu ma grabesc cu cumparatul pina nu -mi fac o parere despre ce se poate cumpara7 as dori un sistem 2 canale mai puternic decit genius care sa mearga foarte clar;amplificatoarele audio care au un sunet mai bun cu finali,mos,integrate sau bipolare sau alt tip?Amplificatorul pot sa l montez si singur daca gasesc ceva kit uri de calitate.8 multumesc Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 ce amplificator si boxe recomandati pt ascultare de muzica acasa hi fi?stereoRecomand un amplificator pe tuburi, clasa A, si boxe cu un raport pret/calitate decent.(Monitor Audio, Amati, Triangle Magellan, etc). Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 eu recomand: boxe magnat monitor supreme 1000 si un ampificator stereo Onkyo SH, intre 2x65w si 2x160w(un exemplu este ONKYO A-8670). gasesti in stare ffff. buna super piese. cauta cu google. parerea mea e ca in banii astia forget everything else!!! pret total 2020 RON Link spre comentariu
Vizitator mrc Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 multumesc pentru ajutorce diferenta ar fi la un amplificator audio sa zicem onkyo intrare semnal analogic in comparatie cu unul care merge pe intrare optica sau coaxiala referitor la calitatea sunetului,ar merita bani in plus? Link spre comentariu
Vizitator mrc Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 ce parere aveti despre Sony DAV-DZ680 Home Cinema Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Nu vreau sa fiu carcotas dar un astfel de sistem , e departe de claritatea si forta unui sistem 2.0 sau 2.1 . Nu am ascultat sistemul respectiv , dar am incercat destule sisteme , pe la supermarket-uri ca sa pot afirma , ca in general difuzoarele de medii sant prea mici si in incinte prea mici , ca sa aiba prezenta si forta necesara reproducerii sunetului de calitate . Pe langa faptul ca nu acopera toata gama de frecvente , un astfel de sistem tinde sa fie amplificat anemic , si chiar daca se aude decent nu va fi in stare sa-ti transmita nici o senzatie , pt ca nu are forta necesara. Parerea mea , cauta 2 coloane , pe 3 cai ( 2x basss + medie + inalta ) , pe care sa le poti asculta si un amplif stereo ,care sa consume de la priza macar 250W ( insemnand un 2x 60W decenti ). Numai bine ! Le: Sau daca vrei HI-FI cu adevarat cauta ceva din sugestia colegului "spitfire" Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Hm... Onkyo A-9155 + Yamaha NS-7900 = 2058. Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Boxele-s bune , chiar daca nu au medie , dar ampliful e slab ...are doar 160W consum , deci > exact cum scrie 2x60W max la 4ohm. Dar cum majoritatea boxelor tip coloana au 6 ohm , ai nevoie de un amplif de un amplif cu rezerve de putere > macar 80W in 4 ohm pe canal.Cauta si la rubrica vanzari poate gasesti vreun amplif sanatos ( Second-hand ) , dar la un pret accesibil.Incearca astea Wharfedale Vardus VR-400 + un amplif SH Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Hm... poate pare putin 60W insa pentru o sufragerie normala sunt mai mult decat suficienti.Imi aduc aminte in "copilarie" cand cu 2 boxe Radiotehnika S30 si un amplificator A350 de la Electronica Industriala scoteam chitul de la geamuri. Si asta fara sa-l fi dat vreodata la maxim. Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Nu am zis ca e putin 60W pt ascultat , ci ca ar fi bine ca amplificatorul sa fie mai puternic sa duca lejer boxe de 6 ohm si pt a avea o calitate mai buna a sunetului . 90% din timpul de functionare , banuiesc , ca va functiona pana in 15W , dar ce te faci daca vrei sa asculti un concert inregistrat sau sa dai o petrecere , atunci se va simti diferenta in calitatea sunetului, care va fi suficient de tare si mai ales clar. :band Link spre comentariu
Vizitator mrc Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 va multumesc pentru pareri,am inteles ca un sistem 2.0 sau2.1ar avea mai multa forta si profunzime.ce spuneti de ampliful :BEHRINGER_EP1500 si boxele magnat suprem 1000 sau boxele BEHRINGER EUROLIVE S1530alta nedumerire ar fi care tip de amplificator audio suna mai bine cu finali bipolari sau mos? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 ai zis ca vrei hi-fi acasa... ce cauta variantele astea in lista ta? sunt de sonorizari... ia studiaza asta: BEHRINGER VMX100(mixer, iti trebuie musai in combinatia asta) + BEHRINGER TRUTH B3031A(monitor activ de studio)...le-am ascultat astazi si mi-au placut tare mult... aveau un cd cu teste si mi-au pus niste inalte, de fugeau cainii din cartier...total cu cabluri ~ 1900 rondaca vrei sa-ti spun unde sa le asculti, imi spui pe PM... Link spre comentariu
BF37 Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Am cautat si eu prin magazinele online un amplif pt tine si se pare ca firmele producatoare, sant foarte zgarcite cand vine vorba de raportul watt / leu . Boxe sub 1000 lei/ perechea , sant putine , iar amplificatoare sant si mai putine Daca vrei neaparat amplif nou , ai 2 (sau 3) variante: NAD C315BEE sau Denon PMA 510 AE sau de ce nu putin mai scumpul Yamaha AX397 La boxe ai de ales intre : Pioneer CS-5070 , Magnat Monitor Supreme 1000 , Infinity Primus 250 , Pioneer CS-7070 , System Fidelity SF-3050 , Yamaha NS-7900 ...(unele cu putin peste 1000lei) Un amplif second-hand mai lesnea , ar rezolva problema , pt ca ai putea sa-ti cumperi ceva boxe mai de calitate. DAR cred ca mai intai trebuie sa faci o tura prin oras si sa vezi ce magazine de audio ai si ce au ei expus . Sant sigur ca trebuie sa fie ceva magazine de audio prin Arad ( cele din supermaketuri, macar ) . E mai indicat sa-ti cumperi de la un magazin din apropiere , decat sa ramai cu un mare semn de intrebare cand vine vorba de GARANTIE... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum