Vizitator coric66 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Buna,Am acest termostat , wireless [attachment=0]Computherm.jpg[/attachment]Din aceasta toamna ,periodic ,la 2-3 zile ,se reseteaza singur , pierzand toate setarile introduse de mine , inclusiv data/ora si revenind la setarile din fabrica dar cu afisajul clipind intermitent ca si dupa operatia de schimbare a bateriilor.Sunt interesat daca a mai intalnit cineva acest defect si daca s-a reusit rezolvarea acestui defect sau mai bine sa ma gandesc la unul nou. Sau eventuale alte sugestii.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Pe placa electronica din interior are un buton de reset.Verifica daca nu are rezistenta . Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Verificat ,pân? pe scara de 20 M. Nu are (decat la apasare , normal).Da' ideea a fost buna , mie nu-mi trecuse prin cap ca s-ar putea sa aib?. Merci Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 ....daca e in garantie , se schimba daca nu, ar fi de incercat sa se schimbe bateriile cu altele noi alcaline care nu curg .De vazut daca contactele de la baterii nu sunt oxidate , altceva nu stiu ....Numai bine alex mm. Link spre comentariu
Vizitator coric66 Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Garantie nu , baterii alcaline am pus totdeauna , contactele curate , mai am doar varianta altuia nou. Multumesc oricum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum