Vizitator m33hay Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 As fi interesat sa realizez un "detonator" ca cele de mai jos http://www.youtube.com/watch?v=476z35wHhyA&feature=channel As dori sa creez unu ca pe piata am vazut ca nu se gaseste :cry: Daca ma puteti ajuta va rog mult faceti-o Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Cam asta ar fii schema pa baza filmuletului:[attachment=0]ignit.jpg[/attachment] Link spre comentariu
oachy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 ai de gand sa arunci pe cineva/ceva in aer???? Link spre comentariu
Vizitator m33hay Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 NU DOAMNE FERESTE Am nevoie ca sa realizez cateva experimente la fizica si am mare nevoie de el ... Am vazut schema din poza dar as dori sa stiu ce mecanisme imi trebuie ... Multumesc mult Link spre comentariu
oachy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 NU DOAMNE FERESTE Am nevoie ca sa realizez cateva experimente la chimie si am mare nevoie de el ... Am vazut schema din poza dar as dori sa stiu ce mecanisme imi trebuie ... Multumesc mult sa fii foarte atent la chestiile astea ca sint foarte monitorizate ( de stii tu cine.............) Link spre comentariu
Vizitator m33hay Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 de baietii cu ochi albastri Link spre comentariu
indy666 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 de baietii cu ochi albastriCu blushtut, costume si ochelari de soare Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 sa o credeti voi ca le monitorizeaza cineva Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 e si ceva greu de realizat si procurat, sigur SRI-ul a intrat deja pe fir.sunt convins ca toata lumea are in casa exploxibil dar nu are detonatorul daca esti terorist nu prea te intereseaza buton de siguranta cu capac Link spre comentariu
Vizitator m33hay Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Mai oameni buni ...am 15 ani ... NUS TERORIST ...v-ati jucat prea mult CS ... Am de facut la Sc de facut un sistem electric care sa trebuie sa indeplineasca anumite cerinte si aprinzator se incadreaza perfect...Vreau doar sa realizez cutia nu si fir :| Ziceam ca daca gasesc pe piata ca sa nu mai stau sa cumpar toate alea ca te costa mai mult din bucati ... SI PT DOMNII CU OCHI ALBASTRI : Stimati Domni ! Nu's pui de terorist ! Vreau sa realizez acest proiect ca sa imi indrept media la fizica . am 3 de 3 si un 10 m-ar salva... sau daca imi puteti da alte sfaturi de sisteme de electricitate ! NU VREAU SA AM DE-A FACE CU POLITIA FAC TOATA ASTA PENTRU O NENOROCITA DE NOTA Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 stai bre linistit, glumeam si noi.crezi ca in asta consta o bomba.nu te costa mai mult pe bucati, daca il cumperi te costa cel putin de 30 de ori mai mult (plus ca nu il gasesti la magazinul din colt si cred ca ai nevoie de autorizatie.)doua butoane (unul cu retinere si unul push ) + un led + o carcasa nu te costa mai mult de 15 lei.depinde din ce il alimentezi: baterie sau alimentator? Link spre comentariu
oachy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Mai oameni buni ...am 15 ani ... NUS TERORIST ...v-ati jucat prea mult CS ... Am de facut la Sc de facut un sistem electric care sa trebuie sa indeplineasca anumite cerinte si aprinzator se incadreaza perfect...Vreau doar sa realizez cutia nu si fir :| Ziceam ca daca gasesc pe piata ca sa nu mai stau sa cumpar toate alea ca te costa mai mult din bucati ... SI PT DOMNII CU OCHI ALBASTRI : Stimati Domni ! Nu's pui de terorist ! Vreau sa realizez acest proiect ca sa imi indrept media la fizica . am 3 de 3 si un 10 m-ar salva... sau daca imi puteti da alte sfaturi de sisteme de electricitate ! NU VREAU SA AM DE-A FACE CU POLITIA FAC TOATA ASTA PENTRU O NENOROCITA DE NOTA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum