Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

APRINZATOR (100 % INCEPATOR-ROG SERIOZITATE )

Vizitator m33hay

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oachy

4

• Stefan

2

• Laci

1

• indy666

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator m33hay

NU DOAMNE FERESTE :speriat :speriat :speriat Am nevoie ca sa realizez cateva experimente la fizica si am mare nevoie de el ... Am vazut schema din poza dar as dori sa stiu ce mecanisme imi trebuie ... Multumesc mult :aplauze :aplauze

Link spre comentariu

NU DOAMNE FERESTE :speriat :speriat :speriat Am nevoie ca sa realizez cateva experimente la chimie si am mare nevoie de el ... Am vazut schema din poza dar as dori sa stiu ce mecanisme imi trebuie ... Multumesc mult :aplauze :aplauze

sa fii foarte atent la chestiile astea ca sint foarte monitorizate ( de stii tu cine.............)
Link spre comentariu

e si ceva greu de realizat si procurat, sigur SRI-ul a intrat deja pe fir.sunt convins ca toata lumea are in casa exploxibil dar nu are detonatorul :ras: daca esti terorist nu prea te intereseaza buton de siguranta cu capac

Link spre comentariu
Vizitator m33hay

Mai oameni buni ...am 15 ani ... NUS TERORIST ...v-ati jucat prea mult CS ... Am de facut la Sc de facut un sistem electric care sa trebuie sa indeplineasca anumite cerinte si aprinzator se incadreaza perfect...Vreau doar sa realizez cutia nu si fir :| Ziceam ca daca gasesc pe piata ca sa nu mai stau sa cumpar toate alea ca te costa mai mult din bucati ...

SI PT DOMNII CU OCHI ALBASTRI : Stimati Domni ! Nu's pui de terorist ! Vreau sa realizez acest proiect ca sa imi indrept media la fizica . am 3 de 3 si un 10 m-ar salva... :sparge: sau daca imi puteti da alte sfaturi de sisteme de electricitate ! NU VREAU SA AM DE-A FACE CU POLITIA FAC TOATA ASTA PENTRU O NENOROCITA DE NOTA

Link spre comentariu

stai bre linistit, glumeam si noi.crezi ca in asta consta o bomba.nu te costa mai mult pe bucati, daca il cumperi te costa cel putin de 30 de ori mai mult (plus ca nu il gasesti la magazinul din colt si cred ca ai nevoie de autorizatie.)doua butoane (unul cu retinere si unul push ) + un led + o carcasa nu te costa mai mult de 15 lei.depinde din ce il alimentezi: baterie sau alimentator?

Link spre comentariu

Mai oameni buni ...am 15 ani ... NUS TERORIST ...v-ati jucat prea mult CS ... Am de facut la Sc de facut un sistem electric care sa trebuie sa indeplineasca anumite cerinte si aprinzator se incadreaza perfect...Vreau doar sa realizez cutia nu si fir :| Ziceam ca daca gasesc pe piata ca sa nu mai stau sa cumpar toate alea ca te costa mai mult din bucati ...

SI PT DOMNII CU OCHI ALBASTRI : Stimati Domni ! Nu's pui de terorist ! Vreau sa realizez acest proiect ca sa imi indrept media la fizica . am 3 de 3 si un 10 m-ar salva... :sparge: sau daca imi puteti da alte sfaturi de sisteme de electricitate ! NU VREAU SA AM DE-A FACE CU POLITIA FAC TOATA ASTA PENTRU O NENOROCITA DE NOTA

:bataie :ras: :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări