Vizitator sacalul Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 am realizat aceasta schema http://users.belgacom.net/hamradio/sche ... _on6mu.htm asa cum scrie pe pagina de internet si u merge (mentionez ca este prima schema) deci ce sa fac?? Link spre comentariu
Dj Alex Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 cred ca ai proiectat gresit cablajul Link spre comentariu
Jimmy Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 cred ca ai proiectat gresit cablajulasta n-are nici o legatura. omul n-a postat nici un cablaj.mai exact ce simptome are sursa de 'nu merge'?alimenteza sursa si masoara tensiunea pe C2. daca ai traf de 30Vac, ar trebui sa masori in jur de 42Vcc pe C2.daca tensiunea pe C2 e buna, masori tensiunea pe intrarea in LM317. ar trebui sa fie apropiata de tensiunea pe C2, apoi masori tensiunea pe iesirea din LM317, si daca invarti de P1, ar trebui sa vezi o variatie a tensiunii pe iesirea lui LM317. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Ajutor intodeauna se poateData viitoare pune un titlu regulamentar(la obiect!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum