Cilibiu Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Am un Ci MN3007 si nu stiu daca este bun, nu as vrea sa fac montajul degeaba daca este ars! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Ai destule sanse sa fie defect, presupun ca provine de la o "clapa"(claviatura/synthetiser), e cam "bolnavicios" din fire. Nu e de dorit sa construiesti un montaj cu CI fara sa detii cel putin doua exemplare din acel CI, asta in general. Tot in 'Manualul inginerului electronist" scrie ca "se vor evita in masura posibilitatilor, proiectele cu componente care nu se afla in procesul curent de fabricatie, sau cu un pret prohibitiv, ori care nu sunt fiabile(relee, comutatoare, becuri,transformatoare de mari dimensiuni, bla, bla)Cel putin in teorie asa o fi, practica ne omoara...timpul. Singurul mod in care poate fi verificat, sa gasesti pe cineva care are un montaj gata construit cu acel CI, pus pe soclu, si sa pui acest CI in montajul respectiv. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Mersi foarte mult, ma gandeam ca se poate afla cumva! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Pe linga faptul ca MN3007 este extrem de bolnavicios (asa cum ti-a spus Spitfire), mai necesita o gramada de alte componente active pe linga el, ca sa poti construi un delay. PT2399 e ideal pentru aceasta aplicatie si e mult mai silentios - in plus nu mai necesita alte componente active in schema ! MN3007 are o memorie de 1KB iar PT2399 de 44KB. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Mersi si de pt auzisem deja si chiar as vrea sa cumpar unu second ca nou e tare scump, chiar 2 daca are cineva!Am observat ca este mai siletios si mai bun fata de MN, si daca imi aduc bine aminte are 2 aplicati, reverb si a doua ecou.....nu? sau ma insel? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Timpul de intirziere e reglabil ; reglind timp mic de intirziere se creeaze efectul de reverberatie, odata cu marirea timpului de intirziere devine efect de ecou. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum