Vizitator danut90 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 va salut , as vrea sa stiu si eu principiul de functionare al pistoalelor de lipit pe bateri si daca ar merge facut ceva cu acumulatori ca sa poata ajunge la o temperatura mai mare asta ar fi prima problema iar cea de a doua , am vazut la diferite magazine pistoale de lipit de 8w/12v sunt pt lipituri fine , eu as vrea sa stiu daca are nevoie neaaparat de un transformator care sa faca 12v din nu stiu ce curent de la priza sau poate functiona si cu un acumulator de 12v . multumesc si cine pote sa ma ajute sa mi lase si un id de yahoo Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Salut, Letconul de 8W va merge foarte bine la acumulator de 12V, chiar este conceput pentru alimentare de la ceva baterie de masina etc. Personal nu l-am folosit decat de la un alimentator stabilizat de 12V. Mai exista variante pe gaz daca te intereseaza portabilitate. Mai exista cele cu varf special, cum ar fi cel de aici: http://www.epemag.wimborne.co.uk/cold-soldering.htm Iti explica acolo si cum functioneaza. Banuies ca poate fi alimentat de la acumulator mai mare pentru durata mai lunga de functionare. Stiu ca la un moment dat erau si variante pe bateri cu varf mai mic decat cel de 8W, pe principiu simplu, incalzire cu rezistenta. Bafta. Link spre comentariu
dorofteius Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Pe buna dreptate raspunsul, si pe langa le zice baterii cu 2 i Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum