Vizitator Vasile Postat Martie 13, 2005 Partajează Postat Martie 13, 2005 Nu am facut dar mi-a zis cineva ca sunt bune. Link spre comentariu
titro Postat Martie 13, 2005 Partajează Postat Martie 13, 2005 OSB-ul e un material foarte mult utilizat in ultimul timp in constructia de incinte (vezi Electrovoice). Incntele ies mai usoare si OSB-ul e si rezistent la apa. Palul in contact cu apa devine un burete casant :wink: Link spre comentariu
Vizitator Greeskha Postat Martie 13, 2005 Partajează Postat Martie 13, 2005 Nu e greu de prelucrat (OSB-ul)??? Mie imi face impresia ca daca as baga circularu'-n el ar sari bucatzi intr-o veselie. Adica ar fi casant. Shi apoi aspectul exterior cum se rezolva? Ramane ashea, "natur"? Ma rog, la impresionisti ar merge. Da' eu nu am nici un tablou sa se asorteze cu minunea aia. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 13, 2005 Partajează Postat Martie 13, 2005 se presupune ca OSB-ul este folosit in aplicatii profesionale portabile unde greutatea conteaza foarte mult.Din moment ce in acest domeniu cel mai folosit mod de a acoperii incintele este mocheta nu vad o problema cu textura. Link spre comentariu
titro Postat Martie 14, 2005 Partajează Postat Martie 14, 2005 Nu e greu de prelucrat. MAi greu decat pal-ul sau mdf-ul dar mult mai usor decat plywood-ul (placajul) care de altfel este cel mai bun material pt boxe.Aspectul exterior se rezolva prin mochetare sau prin aplicarea unui strat de chit + vopsire (vezi RCF) Link spre comentariu
Adi Florin Postat Martie 18, 2005 Partajează Postat Martie 18, 2005 Are dreptate tvicol boxele nu se fac din lemn de rezonanta.Eu am astfel de boxe (facute de tatal meu la o fabrica de mobila inainte de revolutie) si exista o frecventa la care pur si simplu rezoneaza. Frecventa aceea nu este foarte joasa asa ca nu deranjeaza bass-ul. De obicei nu intra in rezonanta, dar exista melodii ce au spectrul mai bogat in jurul acelei frecvente de rezonanta la care se poate observa ca rezoneaza.Efectul acesta nu e foarte suparator, in opinia mea, mai ales ca m-am obisnuit cu ele...Dar am pus langa ele niste boxe moloman (facute de romani) si intr-adevar se aude diferit. La melomane bass-ul e mai puternic, pe cand la boxele mele DIY se aude mai puternic pe niste joase-medii. Nu ma intelegeti dresit... chiar si asa se aude un bass satisfacator. Link spre comentariu
Vizitator dragutzu Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 ce ziceti de PAL cu fibra pe el imbinat la 45 grade ??? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 20, 2005 Partajează Postat Martie 20, 2005 Nu conteaza modalitatea de imbinare, conteaza ca aceasta sa fie ff solida. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum