cristi_74 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 PC-ul meu este un AMD la 2500+ 1,2 G ram hdd 200G si am urmatoarea problema:dupa un anumit timp se aude din hdd un zgomot asemanator cu acela cand se opreste , si se blocheaza orice de la mouse imaginea pe monitor e inghetata,ledul de hdd de pe carcasa nu mai licare ,sursa merge in schimb.Am scanat hardul de baduri, am defragmentat,am dat dupa aceea un LLF(;low level format),dar nici un rezultat.Momentan am pus pe master un alt hard de 20 gb ,iar hardul de 200 gb e pus pe cable select si vad ca nu se mai opreste hardul de 200.Ma gandesc sa incerc cu un programel HDD REGENERATOR ,voi ce spuneti? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Cînd face zgomotul, cît de cald e? Po?i ?ine mîna pe el?Aia este recalibrarea termic?, ?i dac? î?i revine din starea respectiv? (ar trebui s? dureze doar dou?-trei secunde) atunci înc? e bine, se rezolv? cu un cooler de HDD ?i strîns bani de unul nou. Dac? nu-?i revine, atunci doar partea de strîns bani e valabil?... sindromul e de moarte clinic?.Eu am p??it a?a cu un hard de 20 giga, pe vremuri, intra în recalibrare termic?, dar î?i revenea. Dup? un cooler de HDD ?i, mai apoi, regîndirea cablurilor prin calculator astfel încît s? fie aerisit hardul, a supravie?uit ?i înc? mai tr?ie?te ?i azi, rulînd fericit pe o ma?in? subnutrit? la memorie. Deci swap la veselie, îns? carcas? deschis? ?i camer? rece... Link spre comentariu
cristi_74 Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Da dupa ce il opream,il lasam vreo 2, 3 minutesi dupa aceea mergea.Dar dupa ceva timp,aceeasi chestie.HDDul nu era foarte cald.Pot pune un cooler pe el?Cum?Mersi de raspuns Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 uite asa poti pune un cooler http://www.pcgarage.ro/ventilatoare/gem ... n=price-ro Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Poate fi si de la cabluri .Inlocuieste cablul de date cu unul in stare buna si vezi daca problema persista . Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Well, sorry. Înseamn? c? moare. Ca s? citez un bios mai vechi ?i drag mie: Imminent HDD failure. Backup and replace. Dac? e în garan?ie, forjeaz?-l pîn? pic? de tot, cu grij? s? nu ai chestii irecuperabile pe el, ?i ofer?-l vînz?torilor s? fac? bor? cu el, s? ?i-l schimbe în garan?ie. Au obliga?ia asta. Link spre comentariu
junior Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Eventual poti instala si HDDTune si vezi ce mesaje da in meniul HEALTH . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum